Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Olivové karbanátky

Olivové karbanátky

Potřebujete: 600-800 g mletého hovězího masa, 100 g zelených vypeckovaných oliv, 2 vejce, 1 cibuli, petrželku, pažitku, sůl, pepř a olej na smažení

Postup: Petrželku, pažitku, cibuli i olivy nakrájejte najemno. Do mísy vložte mleté maso, přisypte bylinky, cibuli, olivy, přidejte celá vejce, osolte, opepřete. Rozehřejte olej a smažte menší karbanátky. Podávejte s bramborovou kaší nebo listovým salátem, případně vařenými zelenými fazolkami.

Tip:

* přidáte-li trochu chilli papriky nebo tabasca, karbanátky budou pikantnější 

* olivy lze nahradit kapary

* masovou směs můžete též zapéct v troubě 

 

Lenka Moučková


17.6.2008   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Olivové karbanátky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.