Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Šťáva plná vitaminů

Šťáva plná vitaminůPřipravte si domácí šťávu, která bude chutnat celé rodině...
pošlete nám recept

Zapečená telecí žebírka

Zapečená telecí žebírka

Potřebujete: 4 telecí žebírka, sůl, 400 g cibule, 80 g másla, 2 žemle, strouhanku.

Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme, podlijeme vodou a dusíme, až vznikne kaše. Přidáme do ní plátky žemle, a když se rozmočí, propasírujeme hmotu sítem. Vzniklou kaši pak podusíme na polovině másla. Žebírka naklepeme, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na druhé polovině másla. Na povrchu je potřeme kaší a narovnáme do vymaštěného pekáčku. Povrch posypeme strouhankou a zapečeme v troubě. Podáváme s bramborem.

Redakce


13.11.2013   Rubrika: Hovězí a telecí   |   Komentářů 0   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,7/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečená telecí žebírka

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 152695.
Archiv anket.