Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Zapečená telecí žebírka

Zapečená telecí žebírka

Potřebujete: 4 telecí žebírka, sůl, 400 g cibule, 80 g másla, 2 žemle, strouhanku.

Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme, podlijeme vodou a dusíme, až vznikne kaše. Přidáme do ní plátky žemle, a když se rozmočí, propasírujeme hmotu sítem. Vzniklou kaši pak podusíme na polovině másla. Žebírka naklepeme, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na druhé polovině másla. Na povrchu je potřeme kaší a narovnáme do vymaštěného pekáčku. Povrch posypeme strouhankou a zapečeme v troubě. Podáváme s bramborem.

Redakce


13.11.2013   Rubrika: Hovězí a telecí   |   Komentářů 0   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,6/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečená telecí žebírka

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78302.
Archiv anket.