Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Steak Bobek

Steak Bobek

Ingredience: 800 g steaku z hovězí svíčkové (můžete nahradit kuřecím nebo vepřovým steakem), asi 12 stroužků česneku, 800 ml piva, 4 lžíce hnědého cukru, worcesterská omáčka, olej, bobkové listy, 8 rajčat, provensálské koření.

Postup: Steaky nejdříve důkladně potřete rozdrceným česnekem a připravte si marinádu, do které steaky naložíte přes noc. Marinádu připravíte smícháním piva, cukru, 12 lžic worcesterské omáčky, 12 lžic oleje a několika bobkových listů.
Na druhý den maso grilujte na grilu, asi 4–8 minut z každé strany (podle toho, jak chcete mít steak propečený). Během grilování potírejte zbylou marinádou.
Podávejte spolu s rajčaty, která jste rozřízli, pokapali olivovým olejem, posolili a okořenili provensálským kořením. Takto připravená je opečte asi 3 minuty na roštu s masem.

Marie Poštová


6.5.2006   Rubrika: Hovězí a telecí   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Steak Bobek

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.