Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Indický šašlik s broskvemi

Indický šašlik s broskvemi

Potřebujete: 500 g skopového masa z kýty, 2 broskve, 100 g anglické slaniny, špetku kari koření, sůl, olej

Postup: Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, okořeníme a střídavě napichujeme na jehlu se slaninou a kousky broskví. Ze všech stran opečeme na oleji, jako příloha je dobrá rýže.

Lenka Moučková


30.9.2011   Rubrika: Skopové a jehněčí   |   Komentářů 10   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Indický šašlik s broskvemi

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
andrea + erik
andrea + erik - 1.10.2011 18:11

typickej jsou spise naan placky, broskev se tam podle me taky vubec nehodi, indickou kuchyni milujusmajlik - 57

 
Also
Also - 30.9.2011 21:47

tak mééé ani bééé nejim....smajlik - 66

 
Zvědavka
Zvědavka - 30.9.2011 16:20

Juana: Toho pána neznám, ale rýže opravdu není pro Indii typická. Možná v některém regionu, ale obecně ne.

 
Juana
Juana - 30.9.2011 15:50

Zvědavka: Kde jsi přišla na to, že v Indii se nejí rýže? V mé indické kuchařce, která pochází od již zemřelého Vladimíra Miltnera, který byl náš největší znalec indické historie i současné Indie, je receptů z rýže opravdu požehnaně. Včetně obyčejné vařené rýže bez přísad.

 
Světlonoska
Světlonoska - 30.9.2011 15:18

smajlik - 68TAké nemusím mít všechnosmajlik - 66smajlik - 95smajlik - 50

 
sharon
sharon - 30.9.2011 14:19

taky se obejdu....smajlik - 26

 
dadka
dadka - 30.9.2011 9:59

Šašlik by se měldělat nadotevřeným ohněm, skopové maso má přece jenom jinou chuť, broskve bych asi nedala, spíše něco ostřejšího. A ještě je skopové nehorázně drahé.

 
Světlonoska
Světlonoska - 30.9.2011 8:48

Skopové nevím,kde honitsmajlik - 68smajlik - 76smajlik - 79vystačím si s pleckem,bůčkemsmajlik - 94ovocem se bojím,aby se to nezkazilo a bylo to k jídlusmajlik - 55ne každému to sedí"smajlik - 66smajlik - 50smajlik - 64

 
Zvědavka
Zvědavka - 30.9.2011 7:51

Šašlik by se měl dělat nad ohněm a ne na pánvi. Navíc s broskvemi to teda pro Indii moc typické není. No a s rýží to už s Indií nemá společného vůbec nic
To je česká slátanina smajlik - 48

 
Linda
Linda - 30.9.2011 7:33

Napichovani je ztráta casu, kdyz to hodim vsechno na pánev tak se taky nic nestane a chutove to muze byt dobry smajlik - 57. Toho kari to bude chtit vic nez jen spetku, aspon pro nás. Mohla bych v nedeli zaexpermentovat

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.