Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Smažená játra v těstíčku

Smažená játra v těstíčku

Potřebujete: 2 vejce, lžíci mléka, petrželku, 40 g polohrubé mouky, 4 plátky telecích jater, 100 g ztuženého pokrmového tuku, sůl.

Postup: Z vajec, mléka, sekané petrželky a mouky ušleháme těstíčko jako na kapání. Plátky jater trochu naklepeme a na okrajích nařízneme. Namáčíme je v těstíčku a ihned vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme dozlatova a solíme, až když jsou plátky hotové. Jako příloha jsou vhodné brambory nebo saláty, můžete k nim podat i tatarskou omáčku.

Marie Poštová


23.2.2007   Rubrika:   |   Komentářů 7   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Smažená játra v těstíčku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 84336.
Archiv anket.