Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Šťáva plná vitaminů

Šťáva plná vitaminůPřipravte si domácí šťávu, která bude chutnat celé rodině...
pošlete nám recept

Kančí kýta na smetaně

Kančí kýta na smetaně

Potřebujete: 1 kg kančí kýty, 100 g cibule, 50 g slaniny, 80 g másla, 250 g celeru, sůl, pepř, 1 citrón, 1 bobkový list, 1 hřebíček, 1/4 l sladké smetany, 50 g hladké mouky

Postup: Maso očistěte, odblaňte, prošpikujte slaninou a celerem a duste na osmažené cibuli. Po chvíli podlijte, přidejte koření a duste, dokud maso nezměkne. Pak jej vyjměte, vydušenou šťávu zahustěte moukou, osmažte a přidejte kousek citrónové kůry. Zřeďte vodou, provařte a nakonec přidejte smetanu. Do omáčky pak nastrouhejte zbytek syrového celeru a vařte do zhoustnutí. Pak ji přeceďte, vložte do ní maso a prohřejte.

Lenka Moučková


28.12.2011   Rubrika: Zvěřina   |   Komentářů 1   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Kančí kýta na smetaně

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Světlonoska
Světlonoska - 28.12.2011 11:32

smajlik - 94Zvěřinu mám ráda,a všichni v mé rodiněsmajlik - 47je to nejlepší maso,tím mám na mysli ,že žádné umělé"krmivo tato zvěř nemá v lese k dispozicismajlik - 66

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 124945.
Archiv anket.