Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Kančí kýta na smetaně

Kančí kýta na smetaně

Potřebujete: 1 kg kančí kýty, 100 g cibule, 50 g slaniny, 80 g másla, 250 g celeru, sůl, pepř, 1 citrón, 1 bobkový list, 1 hřebíček, 1/4 l sladké smetany, 50 g hladké mouky

Postup: Maso očistěte, odblaňte, prošpikujte slaninou a celerem a duste na osmažené cibuli. Po chvíli podlijte, přidejte koření a duste, dokud maso nezměkne. Pak jej vyjměte, vydušenou šťávu zahustěte moukou, osmažte a přidejte kousek citrónové kůry. Zřeďte vodou, provařte a nakonec přidejte smetanu. Do omáčky pak nastrouhejte zbytek syrového celeru a vařte do zhoustnutí. Pak ji přeceďte, vložte do ní maso a prohřejte.

Lenka Moučková


28.12.2011   Rubrika: Zvěřina   |   Komentářů 1   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Kančí kýta na smetaně

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Světlonoska
Světlonoska - 28.12.2011 11:32

smajlik - 94Zvěřinu mám ráda,a všichni v mé rodiněsmajlik - 47je to nejlepší maso,tím mám na mysli ,že žádné umělé"krmivo tato zvěř nemá v lese k dispozicismajlik - 66

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78116.
Archiv anket.