Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Králík s nádivkou

Králík s nádivkou

Potřebujete: celého králíka, hořčici, sůl, grilovací koření, cibuli, rajčata, čerstvou papriku, celerovou nať, špek 

 

Postup: Omytého králika prošpikujeme, lehce osolíme, posypeme grilovacím kořením (může být i ostřejší chuti). Dutinu králika vymažeme hořčicí a vyplníme zeleninou tak, aby bylo bříško plné. Pak ho zašijeme a necháme do druhého dne odležet. Pak upečeme v troubě.

Pokud budete maso grilovat, zabalte ho do alobalu a zvolna grilujte asi 90 minut. Poté odstraňte alobal a za občasného potírání ho dogrilujte, aby měl kůrčičku.

Meryl


4.4.2013   Rubrika: Zvěřina   |   Komentářů 4   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Králík s nádivkou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 4.4.2013 9:44

králíků ( doma chovaných)jsem se najedla v dětství a mládí u babičky ( stařenky), pečeného, smaženého, guláš, na smetaně....a stařka ho pekla s kusem bůčku to si pamatuju.....
a milovala jsem ledvinky z králíka...smajlik - 57

 
Linda
Linda - 4.4.2013 9:37

Nevypada to spatne smajlik - 57, ale sakra kde splasit kralika smajlik - 26

 
Tygřík
Tygřík - 4.4.2013 8:02

Miluju králíka, máme domácí, ale nejradši v kyselu nebo pěkně upečeného na česneku, s br. knedlíkem a zelím smajlik - 57 Ale není to špatný nápad, zkusím, až zas nějakýho picnu smajlik - 68

 
Světlonoska
Světlonoska - 4.4.2013 7:54

smajlik - 76Akorát ten králík chybí,,ale šlo by to i s kuřetem..smajlik - 4

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78375.
Archiv anket.