Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Uzené se zelnou čepičkou

Uzené se zelnou čepičkou

Potřebujete: Plátky uzeného dle počtu strávníků, 1 sáček kysaného zelí, 1 sáček Knorr omáčky (cibule, smetana, kuře), 1 smetanu, 30 dkg nastrouhaného sýra, sůl, pepř, cukr

Postup: Dle návodu připravíme omáčku Knorr a po pár minutách varu přidáme celý sáček odkapaného kysaného zelí. Mírně povaříme a podle chuti osolíme, opepříme a ocukrujeme. Záleží na chuti. Na pečicí papír rozložíme plátky uzeného, na každý plátek rozložíme hotovou omáčku se zelím a postrouháme každý kousek sýrem. Na 20 minut dáme zapéct do trouby na 150 °C. Jako příloha se hodí brambory, opečené brambory nebo kaše. Je to vynikající, i když kalorické.

"K tomuto pokrmu ani to pivečko neuškodí," píše čtenářka Pavla. Děkujeme za originální recept.

Lenka Moučková


20.10.2008   Rubrika:   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Uzené se zelnou čepičkou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
TORNADO LU
TORNADO LU - 30.10.2008 8:44

sharon: je to žrádlo...uvidíš sama :)))

 
sharon
sharon - 20.10.2008 9:16

mňam....dobrá změna v jídelníčku, vyzkouším!smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.