Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Potřebujete: žampiony, plátkový sýr, kuřecí prsa, tenké plátky uzeného nebo krkovičky.

Postup: Zapékací mísu vymastíme, dno poklademe na plátky pokrájenými žampiony, na ně dáme plátkový sýr, poté na tenké plátky pokrájená kuřecí prsa a nakonec uzené, krkovičku nebo anglickou slaninu. Podlejeme trošku vodou a dáme na 15 minut péct cca na 180 °C (čím tenčí plátky kuřete, tím rychlejší).

Meryl


15.10.2012   Rubrika: Houby   |   Komentářů 8   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zapečené žampiony

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
modroočka
modroočka - 15.10.2012 22:14

evropka: také si myslím, že žampiony i maso pustí trochu šťávy, takže to bude mít přirozenou omáčku.

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 15.10.2012 19:22

balenka - smajlik - 45

 
Milda3
Milda3 - 15.10.2012 13:20

tak něco hodně podobného dělá paní a je to výborné,maso taky leží na sýru a je i sýrem přikryté a je měkké a dobře udělané

 
dadka
dadka - 15.10.2012 8:55

evropka:
Řekla bych, že když jsou dány na dno žampiony a potom teprve rsýr, tak se nepřipeče. Spíš bych čekala,že se rozteče.

 
evropka
evropka - 15.10.2012 7:55

na neco podobneho mam chut,jen mi nejde do hlavy jak se udela maso na syru,to se musi pripect:>

 
manka
manka - 15.10.2012 7:47

název receptu mi připomněl jak můjsmajlik - 43miluje václavkový guláš, ale vždycky do něho nacpe přes půl kila kližkysmajlik - 68

 
trpajzlik
trpajzlik - 15.10.2012 5:28

vypadá to na dobrou rychlovkusmajlik - 47

 
balenka
balenka - 15.10.2012 5:22

Mnam! Jsem uz dva dny na nemocnicni strave a tohle bych si fakt dala... hned me napadlo, ze i s jinou houbou a klidne jen s tou anglickou a syrem - bez kurete...

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78062.
Archiv anket.