Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Kořeněná vejce

Kořeněná vejce

Ingredience: 10–12 vajec uvařených natvrdo, 1/2 litru vody, 250 ml bílého vína, hrst celého černého pepře, lžička nového koření, půl lžičky mletého zázvoru, lžička soli, snítka rozmarýnu a kopru, 6 naložených feferonek, 2 bobkové listy.

Postup: Vodu a víno povaříme spolu s ostatními ingrediencemi (kromě vajec) asi 10 minut. Do velké sklenice mezitím naskládáme oloupaná, studená vejce. Zalijeme horkým nálevm, přikryjeme alobalem a necháme nejméně týden rozležet v chladničce.

Marie Poštová


8.4.2006   Rubrika: Vejce   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Kořeněná vejce

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.