Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Slané polštářky s hermelínem

Slané polštářky s hermelínem

Velmi rychlé pohostění k pivu a nebo vínu. Obvykle nestihnou ani vychladnout a už je talíř prázdný.

Potřebujeme:

Balíček listového těsta

Vejce

Jakýkoliv plísňový sýr  - Hermelín, Camembert, Brie

Sůl. Pepř, červenou paprika, sušený česnek v prášku

Postup:
Rozválené listové těsto natřu rozšlehaným vajíčkem a kolečkem nakrájím na menší čtverečky. Na každý dám kousek plísňového sýra a potom vše okořením solí, červenou paprikou, pepřem a sušeným česnekem.

Peču v předehřáté troubě do zlatova. Jsou výborné.

Dobrou chuť dnes přeje Barča Z.


29.1.2016   Rubrika: Pečivo   |   Komentářů 23   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Slané polštářky s hermelínem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-23
batum
batum - 17.2.2016 23:52

Milda3 - supr - šikulkasmajlik - 5smajlik - 5smajlik - 5

 
YXH
YXH - 17.2.2016 0:20

mariena: smajlik - 47tomu verim pri pomysleni na jakykoliv evropsky syr cintam jako bernardyn. Pak jdu tady do kramu a prejde mne chut smajlik - 65

 
Milda3
Milda3 - 15.2.2016 17:05

batum: tak jsem to dělal dnes poprvé,čtvereček šunka na polovic camembert a na druhou půlku sýr s modrou písní a nic se nerozteklo

obrázek - P2150048(1).JPG

 
batum
batum - 10.2.2016 22:51

já jsem myslela,že zabalit a ono je to nahoře,tak to plísňák ten by rozteklsmajlik - 48ake zkusím s Briesmajlik - 47
já dělám listtěsto podle pí Slavíkové - maminčina kuchyně...........tak jsem zkoušela jako vy...vyválet,pomazat vajíčkem,koření a posypala sezamem,rádylkem proužky a namotala na malé trubky....vypadalo to a bylo to moc chutnéééé.

 
mariena
mariena - 9.2.2016 11:18

YXH: Mě to ve Španělsku hrozně chutnalo,je to takové zobání mezi řečí u sklenky vína.smajlik - 47

 
Barča Z
Barča Z - 8.2.2016 22:46

smajlik - 31jj,je to tak,mamka to zkousela s hermelinem a ted se moc rozteka,chce to opravdu ten Brie.

 
YXH
YXH - 8.2.2016 16:50

mariena: To mas pravdu, zalezi odkud syr je. Evropske syry se s tim co se vyrabi treba u nas za louzi nedaji srovnat. Je to mnamka, syry co jsou delane tady jsou casto bez chuti a spis jakoby z plastiku. Kupuju nekdy dovozove, ale ceny jsou silene. smajlik - 76

 
mariena
mariena - 4.2.2016 13:23

Barča Z: Řekla bych,že na to je u nás nejlepší Brie.Nezapomeň,že ve Španělsku je jiná kvalita sýrů.

 
sharon
sharon - 4.2.2016 8:28

Haninka: proč hned ostuda...kdysi jsem také kupovala...ale co dělám to jednoduché a rychlé svoje tak listové už nechci a nechce z něj štrůdl ani ten můj pán co se mnou bydlí.....smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 4.2.2016 7:39

Kozoroh18: neboj, taky kupuji listové hotové v místní pekárně - jejich výroba, je výborné - a když natrefím na akci, tak si koupím - já ostuda smajlik - 68 - i rozválené!

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 3.2.2016 21:08

Barča Z - pro nekoho bych se mozna mela stydet, ale ja si take kupuji listove testo. Pokud ho mam v mrazaku tak nez pripravim napln at slanou nebo jablicka ono zmekne a muze se valet a pect.

 
Anahir
Anahir - 3.2.2016 14:43

Mě se to líbí Barčo líbí, myslím, že toho nikdo nejí desítky kilogramů týdně.
Píši si.
Ale díky tomu jsem si vzpomněla na podobnou pochutinu, tak to písnu Lindě. Taky to bude hrozně nezdravé, palmové a celkově smrtícísmajlik - 98

 
Barča Z
Barča Z - 3.2.2016 11:48

smajlik - 31Zeny ja jsem to poslala jen jako takovy rychly chutny napad,protoze s tim vzdycky mam velky uspech.Ja si delam vsechna testa doma,ale jsem nepecici,jsem varicismajlik - 68Takze knedle ,nudle,pizzu to si delam domaci.Tohle je takova rychlovka a tak z koupeneho.

Kozoroh18: Kokosovy olej mam a pouzivam.S avokadem jsou to dva z nejzdravejsich tuku.smajlik - 47

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 3.2.2016 11:05

dobry a zdravy je kokosovy tuk - olej. Je na vse, do jidla i jako kosmetika.

 
Marol
Marol - 2.2.2016 10:33

Barča Z - Z mi uletělo. smajlik - 76
Škoda, že se nedostanu na tvoji stránku.
Ráda jsem se dívala na tvoje talíře. smajlik - 57

 
Marol
Marol - 2.2.2016 10:26

Barča - Listové těsto nikdy nezklame. smajlik - 47
Hlavně je to rychlovka, na slano i na sladko. smajlik - 5smajlik - 31

 
sevenofnine
sevenofnine - 1.2.2016 18:37

sharon: nejde jen o zdraví jako takové, ale jde i o pralesy, které díky této pochybné pochoutce mizí a s nimi i plíce Země a spousta živočichů. Někomu není jedno co po sobě zanechá. Ignorace výrobků s palmovým tukem je investice do vnoučat, některé firmy jej přestaly používat díky tomu, že jim klesla spotřeba.

 
YXH
YXH - 1.2.2016 17:34

Barča Z: Delala jsem podobne kapsicky davala jsem testo do formicek na mufiky. Do testa syr a brusinky (marmeladu misto papriky a cesneku). Jsou moc dobre k vinu. Jde to take s ovcim syrem (nemam rada plisnovy), tak delam nekolik ruznych variant.

 
sharon
sharon - 31.1.2016 9:21

orinka: te´d už ti ten palmový tuk tak neublíží když ho nekonzumuješ na kila........neboj....smajlik - 68

 
orinka
orinka - 31.1.2016 6:47

Za mlada bych po tomto receptu skočila. Ale už musím dávat pozor na tuky a tohle je strašně mastné. Navíc, v kupovaných listových těstech bývá palmový tuk.

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-23
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78154.
Archiv anket.