Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Dietní mlsání – křupavé broskve

Dietní mlsání – křupavé broskve

Pro dvě osoby potřebujete: 2 velké žluté broskve, 2 lžičky mletých ořechů, 1 lžičku medu, 1 polévkovou lžíci ovesných vloček, 1 lžičku másla

Postup: broskve omyjeme, rozpůlíme, odstraníme pecky. Z každé poloviny lehce vydloubneme část dužiny, kterou nakrájíme na drobné kousky a smícháme s nakrájenými ořechy, medem a vločkami. Směsí pak naplníme vydlabané půlky broskví. Pak je položíme do žáruvzdorné misky, navrch dáme kousek másla a zapékáme v předehřáté troubě asi 15 minut, dokud se náplň nezbarví dozlatova. Podáváme teplé.

Marie Poštová


19.6.2007   Rubrika:   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Dietní mlsání – křupavé broskve

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Blankapol
Blankapol - 22.12.2022 19:17

Zkuste je, opravdu doporučuji jsou velmi dobré https://www.loskrupos.cz/ Hlavně jsou vždy čerstvé a křupavé. Když se doma rozdělají, tak nám otevřené dlouho nevydrží.

 
Neherova
Neherova - 22.12.2022 0:12

Jaké zdravé a křupavé tyčinky myslíte prosím? Co jste si přesně koupila?

 
Blankapol
Blankapol - 21.12.2022 17:32

Já ano, našla jsem si zdravou formu mlsání. Našla jsem zdravé křupavé tyčinky, které jsou plné živin.

 
Neherova
Neherova - 20.12.2022 0:01

Vím, že asi žádné mlsání nebude nikdy úplně dietní. Ale i tak se zeptám. Našel jste si někdo nějakou zdravou formu mlsání a svačinek pro celou rodinu? Jaké jsou vaše zkušenosti?

 
Ota
Ota - 19.6.2007 15:58

Pusina: nejlepší je ty švestky namočit tak na hodinu - dvě do portského a to co se nevsáklo vyzunknout během opékání .... to už je pak předstupeň do ráje smajlik - 3

 
Pusina
Pusina - 19.6.2007 15:40

Ota: jo, to je pravda, to je strašně dobrý... a nedietní...smajlik - 16smajlik - 16

 
Ota
Ota - 19.6.2007 14:43

Pusina: a bohužel to pak už není dietka

 
Ota
Ota - 19.6.2007 14:40

Pusina: mě strašně chutnají sušené švestky v anglické slanině do kterých se nafutrují vlašské ořechy ... a opeče se to .....

smajlik - 62ohňostroj chutí

 
Pusina
Pusina - 19.6.2007 14:03

Ota: to už by bylo možná moc dobrého nebo moc kombinací chutí najednou....smajlik - 55ale třeba za vyzkoušení stojí.. tak udělej a poreferuj...smajlik - 57

 
Ota
Ota - 19.6.2007 13:57

tak si říkám co udělat experiment a položit na vrch kousek anglické slaniny ?

 
Pusina
Pusina - 19.6.2007 9:08

ježíšmarja, sliny mi tečou, jen to čtu.. udělám!!!smajlik - 57

 
jasmine
jasmine - 19.6.2007 7:45

smajlik - 66škoda broskvísmajlik - 48