Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Katčina buchta

pudink

Ingredience: 200 g polohrubé mouky, 200 g moučkového cukru, 4 vejce, 1 dl vlažné vody, 1dl oleje, 1 prášek do pečiva, 1 l mléka, 3  sáčky vanilkového pudinku, 6 lžic cukru, 3 zakysané smetany.

Postup: Mouku, cukr a prášek do pečiva promícháme, přidáme celá vejce, vodu a olej. Tuto směs vlijeme do vymaštěného a hrubou moukou vysypaného vyššího plechu. Dále si uvaříme pudink z litru mléka, cukru a 3 pudinkových prášků.
Hotový a horký pudink nalijeme na n e u p e č e n é těsto a dáme péct při 200  °C asi 20 minut.
Na vychladlý povrch buchty rozetřeme 3 zakysané smetany, které jsme rozmíchali se 3 lžícemi moučkového cukru.
Povrch posypeme hojně skořicí a grankem, ale ještě lepší je strouhaná mléčná čokoláda.
Hotový moučník dáme na 24 hodim do chladna ztuhnout.

Recept nám zaslala čtenářka Jana Procházková. 

Marie Poštová


1.3.2006   Rubrika: Moučníky   |   Komentářů 23   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Katčina buchta

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77210.
    Archiv anket.