Višňová buchta s drobenkou
Ingredience: 500 g okapaných (nejlépe vypeckovaných) višní, 3 vejce, 1 hrnek hladké mouky, 1 hrnek polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 5 lžic oleje, 1/2 kypřícího prášku, 1,5 dl mléka, citronová kůra, drobenka.
Postup: V míse našleháme vejce s cukrem, přidáme citrónovou kůru, olej, mouku smíchanou s kypřícím práškem a mléko. Řidší těsto vylejeme na plech vyložený pečícím papírem, navrh rozprostřeme višně a drobenku. Pečeme asi 30 minut.
Recept nám zaslala čtenářka kapa.
22.8.2006 Rubrika: | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5