Bruselské řezy s vaječným koňakem
Ingredience: Piškot ze 6 vajec, 1/2 l mléka, 17,5 dkg cukru, 3 vanilkové pudinky, 1/2 lahve vaječného koňaku, 1 máslo, rybízová marmeláda, 2 smetany ke šlehání, ovoce.
Postup: Upečeme piškot z 6 vajec. Krém: Uvaříme kaši z mléka, cukru a pudinků. Do horké kaše vmícháme vaječný koňak a necháme vychladnout. Smícháme s máslem. Piškot potřeme rybízovou marmeládou (ale nemusíme), krémem, na krém natřeme ušlehanou šlehačku. Nakrájíme na obdélníčky, ozdobíme druhou šlehačkou a ovocem (mandarinka).
Dobrou chuť přeje al.do.
2.3.2007 Rubrika: | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5