Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Potřebujeme: 200 g polohrubé mouky, 4 vejce, 200 g cukru, 4 lžíce horké vody, 1 šlehačku v prášku, strouhanou čokoládu. Na krém: 1/2 l mléka, 2 jahodové (nebo jiné) pudinky, 4 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr, 1 tvaroh, 250 g hery.

Postup: Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Po vychladnutí do něj zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru. Žloutky ušleháme s cukrem a po lžících přidáváme vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Piškot, upečený ve vymazaném a vysypaném plechu, potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.

Recept nám zaslala čtenářka Monika.

Marie Poštová


19.3.2007   Rubrika:   |   Komentářů 7   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77208.
    Archiv anket.