Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Cassata

Cassata

Potřebujete: 2x půllitru zmrzliny – různě barevné (jahodová/vanilková, čokoládová/karamelová, apod.), necelého půllitru smetany ke šlehání, kandované ovoce (trošku); formu – obdélník, srnčí hřbet.

Postup: Jednu ze zmrzlin rozprostřete na dno formy, vyšlehejte šlehačku, zamíchejte do ní kandované ovoce. Vložte do mrazáku, aby šlehačka dostatečně ztuhla. Vyndejte a potřete druhou zmrzlinou. Po vyklopení se na řezu vytvoří tři barevné pruhy.

Tip: můžete kouzlit i s lentilkami nebo s barvami zmrzlin tak, aby vznikla "vlajka".

Lenka Moučková


20.12.2007   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Cassata

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
jasmine
jasmine - 20.12.2007 7:04

vypadá to dobře,ještě že jsem po snídanismajlik - 68

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.