Cassata
Potřebujete: 2x půllitru zmrzliny – různě barevné (jahodová/vanilková, čokoládová/karamelová, apod.), necelého půllitru smetany ke šlehání, kandované ovoce (trošku); formu – obdélník, srnčí hřbet.
Postup: Jednu ze zmrzlin rozprostřete na dno formy, vyšlehejte šlehačku, zamíchejte do ní kandované ovoce. Vložte do mrazáku, aby šlehačka dostatečně ztuhla. Vyndejte a potřete druhou zmrzlinou. Po vyklopení se na řezu vytvoří tři barevné pruhy.
Tip: můžete kouzlit i s lentilkami nebo s barvami zmrzlin tak, aby vznikla "vlajka".
20.12.2007 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Cassata
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.vypadá to dobře,ještě že jsem po snídani