Celerová pomazánka
Potřebujete: Celer, mrkev, petržel, plísňový sýr, majolku.
Postup: Nastrouháme stejná množství celeru, mrkve a plísňového sýru (např. Nivy). Přidáme strouhanou petržel – té dáme méně než ostatní zeleniny, neboť ve velkém množství pálí. Přidáme majolku a promícháme. Mažeme na chleba či rohlíky.
Za recept děkujeme čtenářce Evče, která dodává : "Děti pomazánku jedí samotnou, přímo z ledničky! Syn nejí nivu, ale pomazánky sní nejvíce."
7.1.2008 Rubrika: | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Celerová pomazánka
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.taky dávám jen celer a mrkev, ale ještě křen, majonézu nastavuju bílým jogurtem a zakapu citr.šťávou, opravdu nemá chybu, zvlášť když se křenem nešetří.Krásně protáhne dutiny.
vypadá to dobře a celer můžu v jakémkoliv množství kdykoliv. Určitě zkusím!!!
dělávám si ji podobně, ale jen celer a mrkev s majolkou. Jím to jen já, doma to nemusí. Ale když tam dám nivu, tak by to mohli. Díky za nápad.
Díky za nápad, určitě vyzkouším
Jo je výborná i s tím sýrem který miluju,ale jen já.
u nás taky bez sýra, stačí tam majolka nebo bílý jogurt = falešná humrová pomazánka. Je to moc dobré.
Výborná jen tam nepotřebujeme sýr,stačí nám to bez sýra,říkáme tomu pomazánka chudých,ale je fakt dobrá