Okurková pomazánka
Potřebujete: 1 salátovou okurku, 1 menší cibuli, konzervu tuňáka či jiné ryby ve vlastní šťávě, krabičku polotučného tvarohu, zakysanou smetanu, vejce natvrdo.
Postup: Okurku oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Smíchejte okapanou konzervovanou rybu, tvaroh s 2–3 lžícemi zakysané smetany, cibuli a okurku. Do směsi rozdrobte bílek a dochuťte. Povrch před podáváním posypejte rozdrobeným žloutkem.
Podávejte s tmavým chlebem.
18.1.2008 Rubrika: | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Okurková pomazánka
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.a nebude sa ta ryba bit s tou smotanou??? inak sa mi to zda dobre...
dobrý receptík, akrotá bych to nenazvala okurková, ale tuňáková (rybí) pomazánka s okurkou