Pivní pomazánka
Potřebujete: 250 g měkkého tvarohu, 80 g másla, 100 g pivního sýra, 50 ml sladké smetany, sůl
Postup: Máslo utřete s tvarohem, vmíchejte jemně nastrouhaný sýr a za pomalého přilévání smetany vyšlehejte. Osolte a nechte uležet v chladnu. Podávejte s bílým pečivem.
15.11.2010 Rubrika: Pomazánky | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,2/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Pivní pomazánka
Vyzkoušíte tento recept?
Celkem hlasovalo 82.
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Pivní pomazánka
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Taky mi přijde toho tvarohu nějak moc....
orinka: bílý pepř a crcnout píva....mňam
já bych dala 250 gramů pivního sýra a 100gr tvarohu....opačně, při uvedeném receptu ten sýr naprosto zanikne......takže je to spíš tvarohová pomazánka.....
slabé, já dělávám pomazánku z olomouckých syrečků, rozstrouhám, a pak se to pomíchá s pomazánkovým máslem, taky tvarohem, sekanou cibulí, dochutit....to se pak pije!