Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Toust s lososem

Toust s lososem

Potřebujete: 4 plátky toastového chleba, 2 ks konzervy aljašského lososa, 10 g šalotky, 10 g pažitky, 100 g celozrnné horčice, 100 g majonézy, 4 veké listy salátu Dubový list, 5 g kopru, 1 ks citronu, 50 ml olivového oleje, černé mleté koření, sůl

Postup: Šalotku a pažitku nakrájíme najemno a přidáme k lososovi. Dochutíme solí, kořením, horčicí, citronovou šťávou a spojíme majonézou. Na opečený toast dáme list salátu. Salát z lososa dáme navrch a ozdobíme koprem.

Meryl


12.3.2013   Rubrika: Topinky a toasty   |   Komentářů 8   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Toust s lososem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 12.3.2013 11:18

Tak já miluju uzeného lososa s vejci na tvrdo a dresingem s hořčice, oleje, soli, pepře, citronové šťávy . trochu cukru a kopru

 
Pampeliška
Pampeliška - 12.3.2013 10:30

losos je vynikající ryba, má skvělou chuť, tak proč ji takhle prznit. Stačí citron a je je to mňamka, majolku nééééééééé

 
dadka
dadka - 12.3.2013 9:27

Lososa mám ráda, ale čerstvého, nebo uzeného. V konzervě jsem ho snad ani ještě neviděla. Předpokládám, že bude v oleji, cpát do toho majolku se mnmě moc nezdá. A rozhodně to bude těžké na žaludek.

 
monja
monja - 12.3.2013 8:33

smajlik - 57něco podobnýho jsem dělala na vánoce na chlebíčky a navrch jsem místo citronku nakrájela karambolu a bylo to bájo smajlik - 47

 
Linda
Linda - 12.3.2013 7:41

Mohlo by to byt dobry....ale losos v konzerve , to jsem jeste nepotkalasmajlik - 66...dala bych par platku uzeneho a z prisad udelala dressing (misto majolka asi dala jogurt a nebo zakysanku).....sakra ja dostala chut na lososa smajlik - 16

 
Světlonoska
Světlonoska - 12.3.2013 7:31

smajlik - 76Kurňasmajlik - 68navíc do toho nacpat 10d majonézysmajlik - 36zabijáksmajlik - 42

 
Světlonoska
Světlonoska - 12.3.2013 7:30

Jak už jsem psala mnohokrát,vaříme a jíme obyčejná jídla,lososa jsem neviděla kolik let,natož si ho dát na toustsmajlik - 26

 
Jagea
Jagea - 12.3.2013 7:27

Nevím sice, co je na majonéze a konzervovaném lososu zdravého, ale co mě úplně fascinuje, to je to "černé mleté koření". My, Češi, říkáme pepř, paní autorko.smajlik - 99

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 77995.
Archiv anket.