Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Švestky v kabátku

Švestky v kabátku

Potřebujete: Sušené švestky, pistáciové oříšky, plátky slaniny, párátka.

Postup: Pistácie vyloupejte (dají se koupit i bez skořápek), švestky podélně rozřízněte a na místo pecky vložte pistáciový oříšek. Plátky slaniny rozkrájejte na poloviny a obalte jimi švestky. Protkněte párátkem. Jednohubky naskládejte do pekáčku a vložte do trouby. Pečte při 250 °C ne víc než 9 minut.

Podává se teplé.

Recept zaslala čtenářka Girly. Děkujeme.

Lenka Moučková


14.11.2007   Rubrika:   |   Komentářů 11   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Švestky v kabátku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Ota
Ota - 14.11.2007 16:45

Sheeni: Technicky vzato nemusí smajlik - 33

 
Sheeni
Sheeni - 14.11.2007 15:36

Ota: To já vím, že musí tvrdnout jiné věci...smajlik - 42smajlik - 68

 
Ota
Ota - 14.11.2007 15:30

Sheeni: to není ani účelem, s tím by se pak špatně pracovalosmajlik - 33

 
Sheeni
Sheeni - 14.11.2007 15:10

tyrkys: Jak to tady tak čtu, tak u Oťasů ztvrdnout určitě nestihne, ta čokoláda samozřejmě...smajlik - 42smajlik - 42smajlik - 68

 
tyrkys
tyrkys - 14.11.2007 15:08

Ota: ony tak vznikly vlastně plněné bonbony - ta čokoláda se nechala ztvrdnoutsmajlik - 64.

 
Ota
Ota - 14.11.2007 15:04

tyrkys: s tekutou čokoládou ( taková ta v láhvi) se dají dělat božský věci... s tím souhlasí i moje žena. Jen nesměj být děti doma smajlik - 42

 
tyrkys
tyrkys - 14.11.2007 14:06

Ota: právěsmajlik - 64. kamarádka dělala jednou experimenty: naložila různé sušené ovoce (i jahody) do různých pálenek a pak je nořila do roztavené čokolády. Bylo to božskýsmajlik - 68

 
Ota
Ota - 14.11.2007 13:08

tyrkys: slivovice - to jsou vlastně švestky " ve vlastní šťáve" smajlik - 77

 
tyrkys
tyrkys - 14.11.2007 12:00

Já to znám tak, že sušené švestky se namočí do slivovice, potom se obalí slaninou a grilují. Je to úžasnýsmajlik - 60
Až teď koukám, že něco podobného píše i Ota.

 
Ota
Ota - 14.11.2007 11:00

musím říci , že když se ty švestky napřed namočí v misce na 1-2 hodiny do portského tak vznikne taková chu´tová bomba, že není nic lepšího....

A to co se nevsakne do švestek se prostě vyzunkne

 
Pavla_L
Pavla_L - 14.11.2007 8:34

znám ještě receptík, kdy se ta slanina potře dijonskou hořčicí a pak se do toho zabalí švestka, ale zatím jsem nějak neměla odvahu to vyzkoušet - aby to nebylo škoda švestek a slaninysmajlik - 54

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.