Jednohubky s párkem
Potřebujete: listové těsto, koktejlové párky nebo klasické, pálivou hořčici (dijonskou, kremžskou - přírodní nebo ochucenou), bílek
Postup: rozválejte listové těsto, párky pokud možné stáhněte z obalu. Listové těsto nakrájejte do trojúhelníků, potřete hořčicí, vložte párek (klasický párek nakrájejte na 3 díly) a zarolujte. Naskládejte na plech (je vhodné vyložit jej pečicím papírem) a potřete bílkem. Dejte péct na 200 stupňů Celsia. Jednohubky jsou hotové, když těsto zlístkuje a jeho povrch je zlatavý.
Tip: tento recept má nekonečně mnoho variant. Zkuste třeba šunku s ementálem nebo lososa s čerstvým sýrem.
11.3.2011 Rubrika: Ostatní chuťovky | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Jednohubky s párkem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.párky taky néééééééé
Parky treba kupovat u kvalitneho masiara, nie vakuovo balene v supermarkete, damy. To je masicko! Vonia cely dom, ked sa varia.
orinka: taky čtu složení a nestačím se divit, co všechno se považuje za maso
orinka: jj,chápu...já si dnes nedám
já mám v poslední době jakousi fóbii z párků a podobných uzenin. Vezmu brejle, přečtu si složení na obale, hemží se to tam éčkama.....a zas to položím zpátky do regálu
Délávám to samé z kynutého testa, velice oblíbené pohostení na oslavy nebo jenom tak k pivu / vínu
párky ne...mám ráda šneky s nivou....