Smažený hermelín
![Smažený hermelín](data/USR_040_DEFAULT/small_recept_27_.jpg)
Potřebujete: hermelín, uzeninu (šunku, šunkový salám, uherák s parmezánem nebo se zeleným pepřem, apod.), trochu hořčice, mouku, vejce, strouhanku, olej na smažení
Postup: Hermelín rozkrojíme na dva stejně silné disky, vnitřní část potřeme hořčicí, dáme kolečko salámu. Disky k sobě opětovně přiložíme. Obalíme dvakrát v trojobalu z mouky, vejce a strouhanky. Smažíme. Podáváme s bramborovou kaší, listy hlávkového salátu a dobře vychlazeným pivem
21.4.2009 Rubrika: Dnešní recept | Komentářů 30 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Smažený hermelín
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.![sharon](data/USR_001_USR_IMAGES/43(35).gif)
Smažený hermelín je výborný , miluju ho, a obalený dám na půl hoďky do mrazáku, pak smažím, nevyteče....
![sirael](data/USR_001_USR_IMAGES/uzivatels21029.gif)
a hermelín v bramboráku to je teprve mňamka
![Almega](data/USR_001_STD_IMAGES/zirafa.gif)
Takové jídlo bych nevzala do úst,nejím plesnivé a smradlavé sýry..........
![Bridgetj](data/USR_001_STD_IMAGES/zirafa.gif)
Linda: Opravdu stačí když ho 2x obalíš a nic nevyteče. Takhle to praktikuju už léta.
![Linda](data/USR_001_USR_IMAGES/T(37).jpg)
Tohle jsem chtela uz milionkrát vyzkouset, ale pravý hermelín je v nedohlednu. Do vsech receptu místo hermelínu pouzívám ruzné druhy brie sýra, ale bojím se pouzít ho na opékání, prece jenom rozteká se rychleji a bojím, jak by to dopadlo
![Bridgetj](data/USR_001_STD_IMAGES/zirafa.gif)
Cinderella: Aby se mi sýr neroztekl, tak ho obaluji 2x ve strouhance. Je pevnější a neteče.
![Cinderella](data/USR_001_USR_IMAGES/4043_1_.gif)
zní to dobře, ale dobrovolně se tohoto receptu zříkám neboť se mi hermelín vždycky při smažení rozteče i kdybych se na hlavu postavila
Hermelín je pro mě těžký na žlučníK, ale může to být mňamka.
![Bridgetj](data/USR_001_STD_IMAGES/zirafa.gif)
To žerůůůůůůůů
![1567](data/USR_001_USR_IMAGES/1567_bez_capky.gif)
to můžu