Kedlubnový salát
Potřebujete: 1 velkou kedlubnu, tatarskou omáčku
Postup: Kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme dvě vrchovaté polévkové lžíce tatarské omáčky a dobře promícháme.
Tip: podáváme se žitným chlebem
Za recept děkujeme čtenářce Aleně.
25.6.2010 Rubrika: | Komentářů 19 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kedlubnový salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Nemůžu si pomoct, ale už od rána v těch kedlubnách vidím takového roztomilého zeleného dráčka
Jarča*: JARU!!!!!!v našich letech
evropka: náhodou, já tatarku miluju všude a na všem
nevím,nevím....trochu mimo mísu...nebo spíš alou na mísu
Uff, takhle zničit dobrotu zvanou kedlubna ...