Zapékaná brokolice
Potřebujete: Brokolici, bešamel, parmazán
Postup: Brokolici uvaříme v osolené vodě doměkka, dáme do zapékací misky, polijeme bešamelem a hojně posypeme parmazánem. Pečeme do růžova. Místo brokolice může být i květák.
Za recept děkujeme čtenářce TULI.
4.10.2010 Rubrika: | Komentářů 20 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Zapékaná brokolice
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.já neumím bešamel
Gabbi + Peta: ale v te troube je to tak 5. minut ... ale muzes - jak chces
evropka: OOOOO - GRAZIE !!!!
já ji zalívám i takovým trošku hustším palačinkovým těstem, vlastně nejen brokošku, ale i jinou zeleninu. Mám tyhle zapíkánky moc ráda
Gabbi + Peta: jj,ale to Tulina jistě odhadne,recept je fajn
Ja bych teda tu brokolici nevarila do mekka. Tak do polotvrda, protoze ona se v te troube jeste rozpece a pak je z toho takova kejda:)