Salát z rybího filé
Potřebujete: 500 g rybího filé, sůl, 1 citrón, 50 g oleje, 150 g kořenové zeleniny, 50 g cibule, 50 g zelené papriky, 150 g majonézy, špetku pepře, špetku cukru
Postup: Filé nakrájejte na menší porce, osolte, zakapte citrónem a nechte chvíli odležet. Pak je po obou stranách opečte na oleji a poté maso rozeberte na malé kousky. Přidejte k němu uvařenou, na kostičky nakrájenou mrkev a petržel a kousek syrového, jemně umletého celeru. Vše spojte, vmíchejte majonézu, opepřete, podle chuti přidejte cukr a nakonec na nudličky nakrájenou zelenou papriku.
13.10.2011 Rubrika: Saláty | Komentářů 21 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Salát z rybího filé
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.no, recept vypadá dobře, ale zadával ho někdo, kdo už dlouho neviděl filé. Tedy to, co se jako filé prodává. Když konečně rozmrzne a vyteče z něho pět litrů vody, zůstane na talíři něco blátivého co ani nemusíte krájet, protože se to rozpadne samo. Je to prostě slisované cosi.