Vegetariánská sekaná
Potřebujete: 2 malé lilky, 1 loupané konzervované rajče, 4 celá vejce, 8 PL zarovnaných vloček z quinoi, sůl, pepř, majoránku nebo bazalku, špetku zeleninového bujónu v prášku bez glutamanu sodného
Postup: Troubu předehřejte na 200 °C. Lilky oloupejte a nakrájejte na kolečka. Poduste do měkka. Všechny suroviny vložte do mixéru a krátce mixujte. Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem a vysypejte strouhankou. Hmotu do ni vložte a pečte 25-30 minut při 200 °C. Před podáváním nakrájejte na tenké plátky a servírujte s hlávkovým salátem.
17.2.2011 Rubrika: Zelenina | Komentářů 21 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
- Zapékaná brokolice
- Skrblíkův zapečenec
- Zeleninové řízečky
- Další recepty, v nichž hraje zelenina hlavní roli
Diskuse ke článku - Vegetariánská sekaná
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.vločky z quinoi - to je prosím co?? Jinak občas dělám zeleninový karbenátek - mrkev, květám, kapusta, ... co mám zrovna doma