Chléb se zbytkem pečeně
Potřebujete: zbytek vepřové pečeně nakrájené na tenké plátky, list salátu, 1 vrchovatou lžíci dušeného červeného zelí (studeného), kyselou okurku, plátek pomeranče
Postup: Chléb namažeme máslem a na něj přilepime list salátu. Na ten položíme 2-3 plátky masa, navršíme červené zelí a ozdobíme kyselymi okurkami a plátkem pomeranče
Za recept děkujeme čtenářce Lindě.
27.1.2012 Rubrika: Topinky a toasty | Komentářů 22 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Chléb se zbytkem pečeně
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Lindo to by mě FAKT nenapadlodát zbytek masa na chlebajsem se dokonale po ránu probrala,děkuji
Jak to není vařené, není to pro mě recept I když uznávám, že dobré to bude určitě. S kouskem pečeného masa bych možná dělala jiné věci, možná bych ho nastavila máčenou houskou a udělala hašé s bramborem, možná bych z něj udělala nádivku do pirožek, zapekla s těstovinama Aby z toho prostě bylo nějaké další jídlo.