Špagety s tuňákem
Potřebujete: balíček špaget (pokud chcete mít jídlo opravdu zdravé, můžete použít celozrnné), 150 g tuňáka ve vlastní šťávě, 120 g nakládaných loupaných rajčat, 10 g parmezánu, bazalku, cibulovou nať, bylinky podle chuti, sůl
Postup: Špagety uvařte podle návodu. Tuňáka s rajčaty ohřejte a ochuťte bazalkou, případně dalšími bylinkami podle toho, co máte rádi. Každou porci posypte nastrouhaným parmezánem a posypte nasekanou cibulovou natí (nemusí být).
19.3.2012 Rubrika: | Komentářů 23 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Špagety s tuňákem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.já teda teplýho tuňáka určitě nee
Mozná je to dobry , ale osobne mám problém ohrivat rybicky z konzervy . To radsi investuji do nejaké mrazené rybky, klidne i do toho tunáka, zas tak velky cenovy rozdil to dneska neni.
Tak to je asi jediná ryba, kterou bych jedla s chutí a ne z přesvědčení