Vánoční vinná klobása
Potřebujete: Vinnou klobásu - minimálně 1 metr, mouku, vejce, strouhanku, špejle, olej na smažení
Postup: Vinnou klobásu omyjeme, pokrájíme na stejně dlouhé kusy a každý kus stočíme do šneka. Křížem propíchneme špejlí (aby se nám při smažení nerozpadla), obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.
"Usmažená klobása je výborná i za studena," dodává kominice. Děkujeme za vánoční recept.
4.12.2009 Rubrika: | Komentářů 27 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Vánoční vinná klobása
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.já se červenám, ale ještě jsem ji nikdy nedělala ani nejedla, je to fakt tak dobrý? Budu muset vyzkoušet
, nevím, jestli se u nás prodává
Miluju vinnou klobásu!
Jo, jo, dělám a je to bašta. Kdysi jsme měla stavy, že vidina klobásy a bramborového salátu ve špajzu mě v noci vzbudila a musela jsem si jít vzít,jinak bych neusnula
Almega - 4.12.2009 9:15 - na obrázek nekoukej, jen si to představ
já tu vůni i cítím
já ji balím jenom v hladké mouce a je moc dobrá, ale na štědrý den jíme rybu se salátem
Ale na ilustračním obrázku je nějaký jiný buřt nebo co...
No jo, už vím co bude v sobotu k obědu