Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Kuře na grilu

Kuře na grilu

Ingredience: 1 menší kuře, 5 stroužků utřeného česneku, 100 g anglické slaniny, sůl, alobal

Postup: Omyté, osolené a naporcované kuře potřeme česnekem a posypeme rozškvařenou slaninou. Zabalíme do alobalu a necháme asi hodinu odležet. Poté balíčky vložíme na gril a grilujeme do měkka. Nejchutnější je pak s čerstvým chlebem.

Lenka Moučková


10.8.2012   Rubrika: Drůbeží   |   Komentářů 27   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Kuře na grilu

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-28
evropka
evropka - 10.8.2012 13:57

magatao: neboj,je to asi rok tu byl i dobrej receptsmajlik - 56smajlik - 56

 
magatao
magatao - 10.8.2012 13:49

sharon: mně je tý Lenky líto, i kdyby napsala nejlepší recept na světě, tak jí ho poplivete smajlik - 47

 
sharon
sharon - 10.8.2012 13:39

ten alobal na balíčky přijde pomálu dráž jak to malé kuře....smajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 10.8.2012 13:38

magatao: ses lekla zbytečně.............

 
magatao
magatao - 10.8.2012 13:37

Už jsem se lekla, že byste nestrhali ani obyčejné kuře smajlik - 34

 
sharon
sharon - 10.8.2012 11:50

já bych udělala vcelku a slaninu neškvařila......nač jí škvařit když se vypeče....

 
Milda3
Milda3 - 10.8.2012 9:52

v dávných dobách když jsme jezdili pod stan jsem dělal kuřata v alobalu i 4 najednou,kuře se pomazalo máslem a okořenilo dle chuti i vevnitř a do něj jsme dali Liberecké párky rozpůlené plátky anglické slaniny čerstvou papriku a někdy i rajče a zabalili do alobalu třemi vrstvami a přidrátovali na gril proti sobě nejméně dvě kuřata,při propíchnutí by vytékala šťáva.Měl jsem udělaný takový porichtuňk ze starého budíku (zajišťoval jednu otočku za minutu) a motorku ze stěrače tak že to točilo za mě a nemuseli jsme u toho stále být a 45 minut to bylo v ohni kolikrát přiběhli němci že nám hoří kuřata,po těch 45 minutách se to sundalo a vybalilo z alobalu a napíchlo na rožnidlo a tak 15 minut dojelo nad horkým popelem aby byla pěkně křupavá kůrčička a samo že se to ještě pomazávalo připravenou kořenící směsí a i třeba pivem,to vám bylo tak dobré že si to po letech zase budu muset udělat, ale s nějakou dobrou klobásou ,neboť liberecký párek je dnes jenom sra.ka a koupit chlazené kuře aby nebylo nacpané vodou to bude taky asi kumšt

 
evropka
evropka - 10.8.2012 8:35

jupííí,konečně recept za "všechny prachy"smajlik - 5

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-28
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77205.
    Archiv anket.