Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Špagety s brynzou

Špagety s brynzou

Potřebujete: 300 g špaget, 100 g slaniny, 200 g brynzy, sůl, olej

Postup: V osolené vodě se lžičkou oleje uvařte špagety. Sceďte a prolijte studenou vodou. V kastrolku rozškvařte nakrájenou slaninu, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a nechtě zpěnit. Nakonec vše zamíchejte se špagetami, prohřejte a na závěr vmíchejte brynzu. 

Lenka Moučková


6.6.2011   Rubrika: Těstoviny   |   Komentářů 31   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Špagety s brynzou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-31
Kadla
Kadla - 6.6.2011 11:55

majucha: smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
orinka
orinka - 6.6.2011 11:09

co máte proti bryndze?! Teď je dokonce nejlepší, májová, ta není tak štiplavá. Je to asi jako s olivama, musí se jí přijít na chuť.smajlik - 26 Bryndzové halušky, ty pravé bramborové, miluju ze všeho nejvíc.smajlik - 60

 
štoudev
štoudev - 6.6.2011 10:50

Kadla: nesnáším kečup, udělala bych to bez smajlik - 34

 
sharon
sharon - 6.6.2011 10:37

Kadla: Nivu miluju , ale pozor ne každá je dobrá........

 
sharon
sharon - 6.6.2011 10:37

evča.: já je dělám i se strouhaným bramborem.....do těsta oříšek sádla....a přes síto...mňam....smajlik - 68

 
Lisa
Lisa - 6.6.2011 10:36

Tohle mi trochu připomíná recept na povidlové knedlíky: když se s nimi nechcete dělat, přelijte povidly koláčky koupených knedlíků a dále dozdobte a posypejte na talíři jako povidlové knedlíky.
Kupodivu to není tak hrozné, jak to vypadá (zkusila jsem to jednou udělat, když můj tehdy čtyřletý syn nechtěl za žádnou cenu ptáčky, které k těm knedlíkům byly plánované - a jemu to chutnalo).

 
evča.
evča. - 6.6.2011 10:24

Já někdy dělám halušky jen s těsta na nočky.Jsou taky dobré.smajlik - 47
Bryndzu taky nemám ráda,tak se slaninou a zelímsmajlik - 57
Ale se špagetama ,to asi nésmajlik - 66

 
Kadla
Kadla - 6.6.2011 9:59

sharon: Já nerada ani bryndzu ani nivu smajlik - 34 Udělala bych to s kečupem smajlik - 34

 
sharon
sharon - 6.6.2011 9:46

bryndzu nesnááášííím......smajlik - 66smajlik - 66smajlik - 66 udělala bych to s nivou...smajlik - 68

 
Deafina
Deafina - 6.6.2011 7:08

orinka: Halušky se možná dělají i jen z mouky, ale bryndzové z brambor.
Touhle dobou jsou dobré jedině ty, co jsou pečlivě uskladněné. Takové většina z nás nemá, ten bača snad jo.
Tak ty špagety by halušky klidně nahradit mohly. Když už ne pro nic jiného, tak aby se na pravých bramborových haluškách později pochutnalo.

 
orinka
orinka - 6.6.2011 5:56

no, to je dost odvážný recept! Už vidím baču na kolibě, jak se láduje špagetamasmajlik - 14 K bryndze jedině halušky, tohle je šílenství.

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-31
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.