Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Bramborové karbanátky

Bramborové karbanátky

Potřebujeme:

1 kg brambor

Sůl

2 párky nebo 100g salámu

100g slaniny

2 vejce

Strouhanka

Majoránka

Česnek dle chuti

Olej na smažení

Postup:

Brambory uvaříme ve slupce, vystydlé oloupeme, nastrouháme, osolíme, přidáme na kostičky nakrájené párky nebo salám a slaninu. Zaděláme vejci a zahustíme podle potřeby strouhankou. Přidáme trochu majoránky, prolisovaného česneku a prohněteme.

Tvoříme malé karbenátky, které smažíme v oleji.

Podáváme se zeleninovým salátem.

No a zřejmě si to hned na večer udělám. Zkuste sami, dobrou chuť přeje celina.

Linda


8.4.2014   Rubrika: Brambory   |   Komentářů 34   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Bramborové karbanátky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-34
Anahir
Anahir - 8.4.2014 20:42

Já to ještě obaluju jako řízek a pak smažím.

 
Milda3
Milda3 - 8.4.2014 18:29

sharon: to vím taky,doktorka mi to říká taky,paní občas hudruje,ale když já se normální vody i když ji vychladím pořádně nenapiju a pálí mě po ní žáha,u nás snad ani chlor necítím ,dělají to ozonem

 
sharon
sharon - 8.4.2014 15:54

Milda3: nevím , nechci být za chytrou ale jako kardiak bys asi perlivou pít neměl a to množství je taky hodně , zatěžuješ srdce i ledviny..........ona vůbec pro lidi našeho věku už není.......my jsme v 6 patře a voda je bezva...natočím 3/4 litrový petky a nechám do rána otevřené na lince aby vyprchal chlor a je dobrá.....už dávno se s foliema netaháme jen občas koupíme Magnesii...........

 
Milda3
Milda3 - 8.4.2014 15:21

no mě přijde jedem kubík vody co piju asi na dva tisíce šest set korun,piju jedině kupovanou perlivou asi tak průměrně tři a půl litru denně a to mi kardioložka stále říká pít tak jen jeden nebo maximálně jeden a půl litru za den,ale to vypiju ráno tak do devíti hodin,vodu z kohoutku máme dobrou,ale bydlíme v sedmým patře a to je voda teplá a pít se nedá

 
sharon
sharon - 8.4.2014 14:15

anitech: no právě a já tu čistou vodu z vodovodu piju denně........smajlik - 68 takže krajíc chleba a sklenice vody bude za chvíli na leasingsmajlik - 68smajlik - 26

 
anitech
anitech - 8.4.2014 13:57

sharon: a když uvážíš, kolik stojí chleba , tak při cenách vodného a stočného je drahé i to zapíjení vodou. A to se nedá ani říct, že ho zapíjíš čistou vodou

 
orinka
orinka - 8.4.2014 13:35

sharon: jojo, navařit levně se nedá pomalu ani s tím Hruškousmajlik - 68

 
sharon
sharon - 8.4.2014 13:26

orinka: myslím že dnes už chudá jídla ani nejsou....když musíš od a do z všechno koupit , dnes už nejsou levné ani ty nudle s mákem.....smajlik - 68

 
orinka
orinka - 8.4.2014 13:14

orinka: a udělám ho v kombinaci s pohankousmajlik - 33

 
orinka
orinka - 8.4.2014 13:07

evropka: na chudá jídla jsem odjakživa expert, navíc mi děsně chutnají. Uvažuju, že vymyslím kapustový prejt.

 
orinka
orinka - 8.4.2014 13:06

sharon: chuťově i cenově jdou dobré z Kauflandu, volně ložené. Jsou brzo uvařené a nemají moc kazů. Ale do salátu se moc nehodí, právě proto, že jsou rychlé.

 
sharon
sharon - 8.4.2014 12:57

evropka: no nevím pro chudé...při dnešních cenách brambor a jejich kvalitě..smajlik - 68

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 8.4.2014 10:38

Tak já většinou dělám, když mi zbyde bramborová kaše, ale jinak stejně jen bez toho česneku a majoránky. Miluju to se studeným mlékem a nebo kefírem.

 
Jenika
Jenika - 8.4.2014 10:15

Zkoušela jsem to s rýží a taky super.

 
choc_ivi
choc_ivi - 8.4.2014 10:02

přidávám k tomu povařený pórek, hodně, a jsou pórkové, dobré smajlik - 57

 

Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-34
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77200.
    Archiv anket.