Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pařížské řezy

Pařížské řezy

Potřebujete: těsto: 125 g změklé Hery, 250 g cukru, 3 vejce, citronovou kůru, 4 lžíce kakaa, 250 g polohrubé mouky, 1/4 l mléka, 1 prášek do pečiva; poleva: 200 g cukru, 125 g Hery rozpuštěné, 3 lžíce kakaa, 1 vejce; na posypání: mleté ořechy

Postup: Heru, cukr, vejce, citronovou kůru a kakao ušleháme. Pak přidáme mouku, mléko a celý prášek do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáč. Suroviny na polevu ušleháme, rozetřeme na upečené řezy a posypeme mletými ořechy.

"Řezy jsou rychlé a výborné," vzkazuje čtenářka s nickem Also. Děkujeme za recept a všem přejeme dobrou chuť.

Lenka Moučková


4.11.2010   Rubrika: Dnešní recept   |   Komentářů 34   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pařížské řezy

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-34
sharon
sharon - 4.11.2010 10:30

tak třeba bábovka z Hery nemá chybu, ale do polevy nevím a to syrové vejce už vůbec ne......linecké dělám půl napůl.....a nemá chybu, kdo má zvýšený cholesterol tak by měl s máslem opatrně......

 
manka
manka - 4.11.2010 10:22

Jarča*: já vím, ženský z ní hodně pečou a dávají i do krémů. Já co jsem zkusila do krému tak Rama cremefine a to teda bylo dobrý, hezky se s tím pracovalo a nebylo to umělý na jazyku, ale jak píšeš, je to o zvyku

 
Jarča*
Jarča* - 4.11.2010 10:21

manka: já Heru taky cítím, to jsem ráno zapomněla napsat, že místo ní používám máslo, ale někdo je na ní zvyklý a nevadí musmajlik - 26

 
gerlinda
gerlinda - 4.11.2010 10:17

smajlik - 52Taky vyzkouším,hlavně je to rychlé!smajlik - 92

 
manka
manka - 4.11.2010 10:11

Jarča*: já jsem jednou zkusila linecké z hery a to byl teda fakt děs. nevonělo to a mělo to jakýsi, no nevím, moje mamka tomu říkala vocas. takovýho něco co zůstalo po snězení v puse

 
Jarča*
Jarča* - 4.11.2010 10:09

evropka: manka: máslo je máslosmajlik - 68

 
manka
manka - 4.11.2010 9:53

evropka: řekla bych, že heru na nic

 
manka
manka - 4.11.2010 9:53

Bridgetj: no, ta poleva se zakysankou je výborná

 
evropka
evropka - 4.11.2010 9:48

dobrý,ale na polevu nikdy herusmajlik - 66

 
Bridgetj
Bridgetj - 4.11.2010 9:47

googlik: Je to možné. Já to brala tak, že je to šlehané ve vodní lázni. Já třeba dělám polevu z čokolády a zakysané smetany. Je to mňamka.

 
googlik
googlik - 4.11.2010 9:32

Bridgetj: to by tam bylo napsané..píšou že jen vyšlehají

 
Jarča*
Jarča* - 4.11.2010 8:01

Už mám vytisknuto a vyzkoušímsmajlik - 47

 
Bridgetj
Bridgetj - 4.11.2010 7:47

Linda: No, myslím, že to bude dělané ve vodní lázni. Aspoň doufám. Tam se to vajco tepelně upraví.

 
Linda
Linda - 4.11.2010 7:32

TO by mohlo být dobrý. Pro me bez orechu a to vejce do polevy smajlik - 26, bud pausterizované a nebo radsi vynechat, ale jinak smajlik - 57

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-34
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77204.
    Archiv anket.