Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-30 | 31-60 | 61-90 | 91-120 | 121-150 | 151-180 | 181-210 | 211-240 | 241-270 | 271-300 | Další strana
YXH
YXH - 15.12.2017 14:49

Dneska nevarim, jdeme na podnikovy vecirek.
V nedeli asi pizza a zitra nemam zdani.

 
manka
manka - 15.12.2017 6:32

Linda: husa chutná jako kačena, ale je lepší. a upeč ji pomalu. nasol, okmínuj,dej do pekáče, přikryj pokličkou a peč na 90 stupňů 12 hodin. to je pak taková lahoda. a ničím nepodlívej a nelez do toho, jen poslední hodinu zvyš teplotu na 150 a odkryj poklici

 
sharon
sharon - 13.12.2017 16:21

znáte těsto ....1 tuk OMEGA nastrouhat ,špetku soli, 500g hladké mouky a 2 dcl studené vody........
krásně se vypracuje pak na půl hodky do lednice ....a mám z toho 2 velké nohavice štrůdlíku......ted jsem jej načala....smajlik - 47

 
sharon
sharon - 13.12.2017 16:19

catcat: můžu tě ujistit že moje kachnička nebyla "dosucha"....smajlik - 68

 
sharon
sharon - 13.12.2017 16:17

denda04: víš holka co se jídla týká....to jsem elita.....smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
YXH
YXH - 13.12.2017 16:03

Linda: Husa je podobna kachne, ale vetsi. Ma vic masa nez kacena. Mame radi oboji. Pomalu delana v troube jak pise catcat je bezva. smajlik - 47
Coz mi pripomnelo se mrknout do mrazaku, jestli nahodou jeste jednu nemame, docela bych si dala. smajlik - 57

 
catcat
catcat - 13.12.2017 15:03

Linda: husičku ber, na netu najdeš spoustu receptů na pomalé pečení. Někde jsem si otiskla pomalé pečení svatomartinské husy, to urřitě najdeš a je to naprosto bezvadný!!! Chutná to prostě jako husa a to je super!!! smajlik - 68
Vážně - chutná to jako drůbež, no... kachna se víc vypeče dosucha. S knedlíčkem a zelíčkem to nemá chybu!! HUSA DO KAŽDÉ RODINY!!!smajlik - 68

 
Linda
Linda - 13.12.2017 12:26

kucharky dotaz - zjistili jsme s manzelem ze ani jeden z nas nikdy v zivote neochutnal husu takze, jak chutna? K cemu by jste to prirovnaly? Nejmensi maji kolem 4,5kg tak ji nechci kupovat jen tak, pokud chutna jako kachna tak bych ji rada zkusila. A pece se jako kachna a nebo nejak specialne? Diky

 
denda04
denda04 - 13.12.2017 11:54

sharon: Věruš super umíš si poradit prostě jsi 1smajlik - 98smajlik - 99smajlik - 75smajlik - 58

 
YXH
YXH - 12.12.2017 15:01

Linda: smajlik - 47smajlik - 47 To je dobre, ze te tak "rozmazluje" smajlik - 47
Dneska asi salat s kuretem, nebo rizoto, podle toho, na co rodina bude mit chut.

 
sharon
sharon - 12.12.2017 10:31

my včera koupili mrazenou vodňanskou kachnu - nikam s nevešla tak je v troubě a vařím i bystročické zelí.....a bude na dva dny vystaráno...smajlik - 68

 
Linda
Linda - 12.12.2017 6:47

my v nedeli slavili takze byla hovezi culotte (nemam paru jak se to jmenuje cesky) na grilu s hranolkama a dusenou zeleninou a dcera delala domaci omacku z cerveneho vina smajlik - 57. Vcera chot spachal vajecnou omeletu posypanou cerstvou zeleninou. Netusim co s ni provadel ale vylezla mu, mela snad 6cm na vysku smajlik - 34, ale byla dobra a hlavne nemusela jsem varit smajlik - 47. Dneska budu mit prekvapeni, chot opet vari jenom vecer netusil co to bude az to bude. A zitra udelam plnene papriky na dva dny.

 
YXH
YXH - 11.12.2017 16:35

Grilovane kure, pecene brambory a hrasek s mrkvi, dneska kureci polevka a caesar salat s kurecim masem.
Zitra nemam zdani

 
orinka
orinka - 9.12.2017 16:10

Udělala jsem si slané buchtysmajlik - 68 Zadělala jsem na normální kynuté těsto, neosladila ho. Na náplň jsem usmažila dvě cibule, na to dala z mrazáku pytlík pokrájených hříbků a dusila. Až to bylo akorát, přidala jsem tam včera pečenou sekanou a ještě pokrájené bystročické zelí. Tím jsem ty buchty plnila. Do těsta jsem dala olej, ale buchty na pekáči jsem syrové potírala rozpuštěným sálem. Upekla jsem dočervena. To je tak dobré....smajlik - 57

 
YXH
YXH - 6.12.2017 15:21

Vcera maso na spizu, brambory a michany salat. Dneska asi gulasovka

 
YXH
YXH - 4.12.2017 21:12

Dneska pirohy a klobasa

 
denda04
denda04 - 2.12.2017 9:03

sharon: u nás to samé s pečením drobné peče dcera a nevěsta ( já dám to moje a dostanu to od nich )je to super dělba prácesmajlik - 68smajlik - 67smajlik - 58smajlik - 47

 
sharon
sharon - 1.12.2017 19:36

my máme rádi hovězí guláš z kližky tak jsem dnes udělala skoro ze dvou kilo, kastrol přijde na balkon a bude se odebírat......zítra šlechtíme okna + nové záclonysmajlik - 68 v neděli má manžel denní tak si vezme sebou a já nemusím dva dny vařit....smajlik - 33

 
sharon
sharon - 1.12.2017 19:33

orinka: přesně jako já , mě to drobné nebaví, vánočky, buchty, záviny a pod. to napeču i řezy , rolády, ale to drobné mě už nebaví......a dělávala jsem ho ráda.....smajlik - 26

 
YXH
YXH - 1.12.2017 14:45

V nedeli plnene papriky. Mam papriky, plno zmrazenych rajcat tak bude vecere.

 
YXH
YXH - 1.12.2017 14:44

Linda: Kdyby to nebylo tak z ruky, poslala bych ti ochutnat smajlik - 68
Haninka: Ten recept mi pripomina jeden stary, tusim, ze se to jmenovalo Sandokanovo oci nebo tak nejak. Taky to byl ztuzeny tuk a susene mleko, ale delaly se nejak 3 vrstvy ruznobarevne. Moc mi to chutnalo, tak jsem se prejedla, a bylo mi zle smajlik - 68smajlik - 68
Jinak ja zase udelam jednu krabici do mrazaku a v lete se to hodi. Predloni jsem to otevrela 1 cervence na Canada Day, misto zakusku po veceri. Sedeli jsme venku u taboraku a do druheho dne nezbyl ani drobecek. Navsteva byla nadsena. Letos si zase smakla vnoucata. smajlik - 68

 
orinka
orinka - 1.12.2017 14:02

catcat: já jsem si objednala 3 kg krabici.smajlik - 58 Drobné tvary nesnáším dělat.

 
orinka
orinka - 1.12.2017 14:00

Linda: U nás zelí z oranžové obří dýně (měla jsem půlku na zavařování a musela jsem to podělit dvěma - i tak mám 15 sklenic kompotu), vepřová pečeně z ocásků a knedlík.

 
Linda
Linda - 1.12.2017 12:51

Haninka: zkousela jsi nekdy raffaelo kulicky ze Salka? Po internetu si to lidi desne chvali smajlik - 26

A jen tak mimochodem co je to sakra za miry smajlik - 59? Cesky Salko ma 397ml, jakysi Nestlé ekvivalent (co jsem potkala nedavno u nas ) ma 278ml smajlik - 20...sice matika mi nedela problemy ale tohle bude perlicka prepocitavat recepty smajlik - 80

 
Haninka
Haninka - 1.12.2017 12:35

Nedrobím upečené těsto...

 
Haninka
Haninka - 1.12.2017 12:34

Linda - 1.12.2017 12:28 - to já taky smajlik - 64 ale ty medovníkový jsou fakt rychlý, nedrobím je, ale po kouskách házím do mixeru a když mi z něčeho zbydou oříšky, tak je přidám do směsi na obalování.
Dnes kuře, zítra asi rajská a udělám ji i na neděli.

 
Linda
Linda - 1.12.2017 12:30

A vubec tady jsou samy sladkosti.... co budete varit na vikend? U nas dneska mexicke tortilly (je to rychly a jednoduchy a hlavne mam nakoupenou zeleninu tak aby se nestacila zkazit), ale dal netusim. Neco pracnejsiho s cim bych se pres tyden nepatlala, mozna plneny bramborak by nebyl spatny smajlik - 26

 
Linda
Linda - 1.12.2017 12:28

Coz o to, ja mam rada spoustu veci smajlik - 57.... pokud mi je nekdo udelasmajlik - 64.... pokud je mam delat sama tak jsem primo PRISERNE vybirava a mlsna smajlik - 42smajlik - 34

 
Haninka
Haninka - 1.12.2017 11:51

catcat: je to tenhle
https://www.pidak.cz/recept-medovnickove-koule-naprosto-luxusni

 
catcat
catcat - 1.12.2017 11:40

Haninka: já mám taky ráda medovníksmajlik - 81

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Zvolte stranu: 1-30 | 31-60 | 61-90 | 91-120 | 121-150 | 151-180 | 181-210 | 211-240 | 241-270 | 271-300 | Další strana
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 84427.
Archiv anket.