.jpg)
denda04: sharon: jasne ze na pidi ruzicky, ta krupava strouhanka je na tom to nejlepsi
.gif)
denda04: taky na malé........
.jpg)
sharon: taky ho chvilku povařím studený obaluji ,ale jen ve vajíčku a struhance v mouce neeeee j u nás na malé růžičky to mám nejraději

Tak já třeba ráda vařím s Davídkovým kořením. Je bez soli a glutamátu.

Vcera pecene kure, dneska zbytky zabalim do tortily a k tomu mrkvovou polevku.
.gif)
Linda:
.jpg)
sharon: diky , ted uz je sezrany
, ale az budu obalovat priste tak vyzkousim
.gif)
má různé druhy i samostatně.....
.gif)
2x nééééé...............
já mám ráda STUPKOVO KOŘENÍ......je na EVA.CZ......
.gif)
Linda: zamrazím na tácku aby se neslepil až zmrzne tak ho sesypu do sáčku a pak nechám chvíli venku povolit a hážu do fritáku......
.gif)
Linda: zamrazím na tácku aby se neslepil až zmrzne tak ho sesypu do sáčku a pak nechám chvíli venku povolit a hážu do fritáku......
.jpg)
Lidunkaaa: https://www.koreni.cz/
.jpg)
Lidunkaaa: nevim co mas na mysli kvalitnim? Koreni je koreni, kupuji pouze zakladni a bylinky pestuju sama a sama i ruzne micham. Jinak je pry kvalitni od Antonina, ma prodejnu v Plzni (mozna i jinde) a jinak po internetu a nebo pres prodejce (i tady na SZ je nekolik prodavajicich)
.jpg)
sharon: taky ho nejdriv ovaruju...hele to me nenapadlo dat ho obaleny do mrazaku .... a nechavas ho pak roztat a nebo hazis do oleje tak jak je zmrazeny?
.gif)
Lidunkaaa: to je široký pojem.....koření na co???
Co nějaké kvalitní koření? Děti jsou doma, často vařím.
.gif)
Linda: naobaluj si ho víc jak bude čas a do mrazáku a pak jen do fritáku......já nevím jak kdo ale já ho napřed trošku ovařím v osolené vodě a jak vychladne tak obalím.....miluju i jen tak po studenu a bez ničeho......
.jpg)
ja si udelala k obedu obalovany kvetak s dovozovou tatarkou. Miluju ho a bezne se k nemu nedostanu, abych kdyz vecer prilitnu domu se obalovala s kvetakem pro me a delala neco jineho pro vikinga fakt nehrozi. Ted pracuji vetsinou z domova a tak si delam smankovni obedy misto mazaneho chleba , ktery mivam bezne s sebou do prace
.gif)
tady je vítr jako kráva........budu mít filé na másle s česnekem,bramborem..... za chvíli přijedou mladí s nákupem....a pak si lehnu a ani se nehnu....

Dneska melo byt kure a kacena, ale jelikoz chrchlam, ta kac kac pocka az bude cela rodina pohromade no a kure bude zitra, protoze jsem ho zapomnela vzit dovnitr a venku mi zase zmrzlo na kost, tak budou karbanatky

sharon: No ten si smakne. Ja vcera dalsi bochnicek chleba a pernik s marmeladou. K veceri chleba, uzene a kysele okurky (ty zabite, ze sklenice)
.gif)
hlásím ...zaděláno na kynuté koláče-vdolky s tvarohem,nahoru povidla a drobenka z másla.....a v tvarohu musí být hodně hrozinek.....protože ty ...hrozny....má mladej od dcery rád...
.gif)
YXH: výborná,chlebík do zlatova na sádle, hodně česneku.....mnam....udělám si za týden zase...

sharon: Na tu cesnecku jsi mi udelala chut.
.jpg)
u nas zmena dostala jsem silenou chut na cesky brsalat a tka vyrabim maxi misu a bude na nekolik dni + pro me i jako ruske vejce i k obedum pristi tyden a hodime k nemu nejake maso na grill (u nas nastalo jaro, sice vitr je studeny, ale tam kde nefouka je prijemne, tipla bych neco k 10 stupnum) ...pizza se odklada nekdy na polovinu pristiho tydne. Pracuji momentalne z domova takze neni problem uprostred odpoledne dat pauzu a zadelat testo a jit opet pracovat
.gif)
já mám krkovičku + bůčinek,na kostky jako výpečky na remosce a udělám si asi rýži.....té mám pytel, brambor pár....a rýži mám i ráda....bude i na zítra......
včera mnamka ....silná česnečka s opečeným chlebem....to byla síla....
.jpg)
u nás segoš ,knedlik taky bude na 2 dny mám ho dost

Linda: Pizza zni bezvadne. Na kvetak nedoslo Mela jsem hodne litani, tak byl salat
.jpg)
YXH: u nas dneska veprove v pikantni majde s ryzi a bude na dva dny a pak asi udelam domaci pizzu

Vcera buchticky s kremem, dneska obalovany kvetak, zitra cina a pak nevim...
-- Kompletní archiv diskuse --