Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Pangasius s polentou

Pangasius s polentou

Potřebujete: sáček mražených filetů z pangasia, balíček hotové polenty (prodává se ve válečku), máslo, rybí koření, sůl, pažitku vcelku

Postup: Na pánvičce rozehřejeme máslo, vložíme rybí filety a posypeme kořením, osolíme. Polentu vyjmeme z obalu, nakrájíme na kolečka a ohřejeme v pařáku jako knedlíky. Rybu opatrně obrátíme dřevěnou špachtlí a dopečeme. Na talíř dáme rybu, kolečka polenty, která přelijeme šťávou z ryby a ozdobíme celými stvoly pažitky. Podáváme s růžovým, mírně vychlazeným vínem.

Lenka Moučková


20.4.2010   Rubrika:   |   Komentářů 38   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pangasius s polentou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-41
manka
manka - 20.4.2010 14:42

sharon: a to já zas klidně řeknu, pangase nikdy

 
sharon
sharon - 20.4.2010 14:42

babkatapka: NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY......

 
babkatapka
babkatapka - 20.4.2010 14:27

PANGASE NIKDY NIKDY!!!!

 
manka
manka - 20.4.2010 14:25

sharon: smajlik - 68

 
sharon
sharon - 20.4.2010 14:18

majucha: konec válení se na červeným divanu.....je jaro tak musím hop hop hop.....

 
sharon
sharon - 20.4.2010 14:17

manka: ten smrdívá málem.....

 
manka
manka - 20.4.2010 14:15

PEGG: to mi připomnělo jednu moji známou. ta v létě smaží vnukům cuketu a říká jim, že to je filé. kluci nikdy nebudou vědět, jak chutná smažená cuketa ani jak chutná smažený filésmajlik - 76smajlik - 76

 
♥Mamina6♥
♥Mamina6♥ - 20.4.2010 14:05

Co je to ta polenta??smajlik - 72smajlik - 26
jinak paňáse kupuju jen děckám, já raději tresku, štiku, kapra, lososa.......

majucha: si musíš zvyknout, taky mi to chvilku trvalo, než jsem přišla na to, že to je ta naše sharon s tím červeným gaučem......smajlik - 34smajlik - 34

 
PEGG
PEGG - 20.4.2010 13:55

Už tady někdo psal,je to ryba pro lidi, kteří nejedí ryby, takže pro mně, ale mě to nechutná ani tak. Je to jako cuketa,jakou chuť tomu dáte,takovou to má, žádná vlastní.smajlik - 68
A polentu jsem ještě nejedlasmajlik - 72

 
štoudev
štoudev - 20.4.2010 13:30

sharon: sákryš neměňte ikonky! Zas nevím kdo je kdo smajlik - 42

 
manka
manka - 20.4.2010 13:24

sharon: to si můžeš udělat kuřecí řízek, ten taky nesmrdí rybinousmajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 20.4.2010 13:19

náhodou když se okoření dobrým kořením na ryby a udělá se na másle tak je výbornej.....nemá kosti a nesmrdí rybinou....musí se ale nechat rozmrazit a pořádně vyždímat......

 
tornado-lou
tornado-lou - 20.4.2010 13:11

hm, tohle ja si myslim prakticky o jakymkoliv file, proto je moc nejim. navic pangas je dost tucny, takze kdyz uz file, tak ja radsi tresku. ale nejradsi rybu, ktera je ryba. coz mi pripomina, ze mam kus kapra. hmhmhmhmhm. upecu ho zitra s cesnekem.

 
štoudev
štoudev - 20.4.2010 13:06

Lisa: smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

Pangase mám ráda, ale jen proto, že nemá ty kosti a žerou ho i kočky. Jinak je to to samý. Musí se hóóódně okořenit a hodně připéct, jinak je to bez chuti i zápachu. Takhle mu ta spálenina dá docela šmak a ještě křupe smajlik - 34

 
evropka
evropka - 20.4.2010 12:41

buď ho neumím udělat,nebo dle příspěvků stojí za bačkoru.smajlik - 37v každém případě s polentou děsivésmajlik - 66

 

Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-41
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77227.
    Archiv anket.