Pangasius s polentou
Potřebujete: sáček mražených filetů z pangasia, balíček hotové polenty (prodává se ve válečku), máslo, rybí koření, sůl, pažitku vcelku
Postup: Na pánvičce rozehřejeme máslo, vložíme rybí filety a posypeme kořením, osolíme. Polentu vyjmeme z obalu, nakrájíme na kolečka a ohřejeme v pařáku jako knedlíky. Rybu opatrně obrátíme dřevěnou špachtlí a dopečeme. Na talíř dáme rybu, kolečka polenty, která přelijeme šťávou z ryby a ozdobíme celými stvoly pažitky. Podáváme s růžovým, mírně vychlazeným vínem.
20.4.2010 Rubrika: | Komentářů 38 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pangasius s polentou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: a to já zas klidně řeknu, pangase nikdy
babkatapka: NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY......
PANGASE NIKDY NIKDY!!!!
sharon:
majucha: konec válení se na červeným divanu.....je jaro tak musím hop hop hop.....
manka: ten smrdívá málem.....
PEGG: to mi připomnělo jednu moji známou. ta v létě smaží vnukům cuketu a říká jim, že to je filé. kluci nikdy nebudou vědět, jak chutná smažená cuketa ani jak chutná smažený filé
Co je to ta polenta??
jinak paňáse kupuju jen děckám, já raději tresku, štiku, kapra, lososa.......
majucha: si musíš zvyknout, taky mi to chvilku trvalo, než jsem přišla na to, že to je ta naše sharon s tím červeným gaučem......
Už tady někdo psal,je to ryba pro lidi, kteří nejedí ryby, takže pro mně, ale mě to nechutná ani tak. Je to jako cuketa,jakou chuť tomu dáte,takovou to má, žádná vlastní.
A polentu jsem ještě nejedla
sharon: sákryš neměňte ikonky! Zas nevím kdo je kdo
sharon: to si můžeš udělat kuřecí řízek, ten taky nesmrdí rybinou
náhodou když se okoření dobrým kořením na ryby a udělá se na másle tak je výbornej.....nemá kosti a nesmrdí rybinou....musí se ale nechat rozmrazit a pořádně vyždímat......
hm, tohle ja si myslim prakticky o jakymkoliv file, proto je moc nejim. navic pangas je dost tucny, takze kdyz uz file, tak ja radsi tresku. ale nejradsi rybu, ktera je ryba. coz mi pripomina, ze mam kus kapra. hmhmhmhmhm. upecu ho zitra s cesnekem.
Lisa:
Pangase mám ráda, ale jen proto, že nemá ty kosti a žerou ho i kočky. Jinak je to to samý. Musí se hóóódně okořenit a hodně připéct, jinak je to bez chuti i zápachu. Takhle mu ta spálenina dá docela šmak a ještě křupe
buď ho neumím udělat,nebo dle příspěvků stojí za bačkoru.v každém případě s polentou děsivé