Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Pangasius s polentou

Pangasius s polentou

Potřebujete: sáček mražených filetů z pangasia, balíček hotové polenty (prodává se ve válečku), máslo, rybí koření, sůl, pažitku vcelku

Postup: Na pánvičce rozehřejeme máslo, vložíme rybí filety a posypeme kořením, osolíme. Polentu vyjmeme z obalu, nakrájíme na kolečka a ohřejeme v pařáku jako knedlíky. Rybu opatrně obrátíme dřevěnou špachtlí a dopečeme. Na talíř dáme rybu, kolečka polenty, která přelijeme šťávou z ryby a ozdobíme celými stvoly pažitky. Podáváme s růžovým, mírně vychlazeným vínem.

Lenka Moučková


20.4.2010   Rubrika:   |   Komentářů 38   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pangasius s polentou

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-41
Hanča
Hanča - 20.4.2010 11:14

tak u nás to chutná i mužskýmu a že ho mám hodně rozmazlenýho, osolím,okořením(směsí,kterou mám zrovna rozdělanou),obalím v hladké mouce a opeču na pánvi

 
Lisa
Lisa - 20.4.2010 10:41

Linda: pangasius je ryba pro lidi, kteří nejí ryby. Kdybych udělala hustou osolenou krupicovou kaši, nechala ji na plechu ztuhnout, vyřízla tvar ryby, okořenila kořením na ryby, upravila jako pangasiuse - určitě nikdo nic nepozná smajlik - 35 smajlik - 67
A s polentou by ta kaše musela být naprosto úžasnásmajlik - 98

 
Elen
Elen - 20.4.2010 10:38

pangasius je prima pro děti - v podstatě žádné záludné kosti

 
manka
manka - 20.4.2010 9:54

já raději čerstvýho kapra

 
LenkaT
LenkaT - 20.4.2010 9:44

my pangase občas míváme, já ho mám ráda pečenýho se zeleninou, moji chlapi smaženýho, chutná jim to, já raději toho pečenýho.

 
Linda
Linda - 20.4.2010 9:34

Pangase jsem párkrát mela, ale podle me je neochutitelný, at na nej nasypu co chci tak ve výsledku je nemasný neslaný smajlik - 26

 
rek11
rek11 - 20.4.2010 9:33

anitech: já ho udělala zapečenýho s brokolicí a nebylo to špatný smajlik - 105

 
matysek
matysek - 20.4.2010 9:28

manka, anitech: já pangase milujusmajlik - 26

 
manka
manka - 20.4.2010 9:21

anitech: hnus, a ještě jsem to předložila rybářovismajlik - 76smajlik - 76smajlik - 76smajlik - 76

 
anitech
anitech - 20.4.2010 9:13

manka: já ho měla dvakrát protože jsem si poprvé myslela, že to je tak hrozné protože jsem to špatně udělala.Ale i podruhé to bylo chuťově stejné. A pokud si všímám cen v obchodech, tak v poslední době cena této ryby prudce klesá.
A ještě před jednou rybou ve formě filé varuji. Je to štikozubec chillský. Je to ještě hroznější a blátivější než pangasius

 
manka
manka - 20.4.2010 8:17

pangasia jsem měla jednou a nikdy více.

 

Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-41
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77227.
    Archiv anket.