Pangasius s polentou
Potřebujete: sáček mražených filetů z pangasia, balíček hotové polenty (prodává se ve válečku), máslo, rybí koření, sůl, pažitku vcelku
Postup: Na pánvičce rozehřejeme máslo, vložíme rybí filety a posypeme kořením, osolíme. Polentu vyjmeme z obalu, nakrájíme na kolečka a ohřejeme v pařáku jako knedlíky. Rybu opatrně obrátíme dřevěnou špachtlí a dopečeme. Na talíř dáme rybu, kolečka polenty, která přelijeme šťávou z ryby a ozdobíme celými stvoly pažitky. Podáváme s růžovým, mírně vychlazeným vínem.
20.4.2010 Rubrika: | Komentářů 38 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pangasius s polentou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.pangasia jsem měla jednou a nikdy více.