Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept
batum
batum - 11.8.2015 9:16

sharon - dík za radu.....u nás bude se taky obalovat sýr s bramborem + rajčatysmajlik - 47smajlik - 31

 
sharon
sharon - 11.8.2015 9:05

a já jsem sama a tak si usmažím hermelínek.....a večer si dám studený žlutý meloun.smajlik - 57.................janulka52: smajlik - 54

 
evropka
evropka - 11.8.2015 5:09

YXH: Ivi: Haninka: smajlik - 81smajlik - 81

 
YXH
YXH - 11.8.2015 2:09

Dneska jsem zkusila novy chleba a docela se povedl. smajlik - 57

 
janulka57
janulka57 - 11.8.2015 0:01

sharon: 10.8.2015 15:14 smajlik - 68smajlik - 47smajlik - 31

 
YXH
YXH - 10.8.2015 23:08

evropka: Neni se proc stydet, telo si rekne co potrebuje. smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 10.8.2015 20:18

evropka: Vůbec se nestyď! Já mám taky chuť na jídlo kdykoliv, bez ohledu na teplotu a rosný bod. smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 10.8.2015 18:36

evropka: vůbec se nestyď, já jsem se minulý týden živila jen zeleninou, a včera jsem přijela z tábora, kde jsem byla za dětmi a přivezla jsem si domů přebytky, nemají tam lednici, není tam elektřina - vynikající špekové knedlíky a švestkové knedlíky. No přece to nevyhodím, ne? Něco šlo do mrazáku a já nemusela na dnešek a zítřek vymýšlet, co do práce k obědu smajlik - 26 a aby toho nebylo málo, ve středu je v práci k obědu koprová omáčka...za koprovku dám cokoliv, moje nejoblíbenější jídlo, no smajlik - 64

 
evropka
evropka - 10.8.2015 18:30

děvčata já se stydím ale mě nějak chutná i v tom vedru a ovoce je sice dobré ale hned mě brečí žaludek a dám si klidně knedlo zelo jako zákuseksmajlik - 85smajlik - 85smajlik - 85smajlik - 85

 
sharon
sharon - 10.8.2015 16:27

denda04: smajlik - 75

 
denda04
denda04 - 10.8.2015 16:08

janulka52: smajlik - 58smajlik - 47

sharon: taky taksmajlik - 58smajlik - 57

 
Anahir
Anahir - 10.8.2015 16:04

janulka52: smajlik - 47

 
sharon
sharon - 10.8.2015 15:14

janulka52: tak tohle bych si dala po řízku.....smajlik - 68

 
YXH
YXH - 10.8.2015 15:03

Linda: janulka52: smajlik - 47smajlik - 47

 
janulka57
janulka57 - 10.8.2015 11:25

A mám na dnešek uvařeno.smajlik - 68smajlik - 31
obrázek - P8070308.JPG

 
sharon
sharon - 10.8.2015 10:41

Linda: smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 47

 
Linda
Linda - 10.8.2015 10:39

sharon: mladsi holka je alergicka na hlinik, takze ja vzdycky jak vidim recept ve folii a nebo v tech alu vanickach na grill tak jsem ho nikdy ani necetla. Ale ted co se letos odstehovala objevuje s vikingem ameriku a cochtame si smajlik - 57

 
sharon
sharon - 10.8.2015 10:16

Linda: to je žrádlo ...samo sádlo...smajlik - 68smajlik - 68 já večer dělala v alobalu ale v troubě.....nařezané bagety jakoby když se krájí na kolečka ale nedokrojit a do těch zářezů nacpat slaninu, nivu ...poklást kousky másla a posypat cibulí , natěsno zabalit a dát zapéct 20 mun stačí.....

 
Linda
Linda - 10.8.2015 6:32

Tak jsem vcera vyzkousela grilovat vsechno zabalene v alobalu - bylo to famozni smajlik - 47. Mam pocit ze to bude stalice v nasem jidelnicku - priprava trva 10 minut, hodit do toho muzu co lednice da, takze pokazde to bude chutnat jinak, a na grilu se to stara samo o sebe - proste sama plus smajlik - 47

 
YXH
YXH - 9.8.2015 23:39

Grilovany spiz, burty a domaci chleba. Zakusek koupeny.

 
Ivi
Ivi - 9.8.2015 11:35

Dneska máme rybí den. K obědu pečené filé s bramborem a okurkovým salátem a k večeři bude pomazánka alá krab s pečivem. smajlik - 61

 
Ivi
Ivi - 8.8.2015 21:44

U nás dneska tortily plněné kuřecími nudličkami a salátem a místo moučníku zmrzlina. smajlik - 57 Zítra nevím. smajlik - 26

 
sharon
sharon - 8.8.2015 16:34

batum: smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 5smajlik - 68, u nás dnes bez masa ....nudle se špenátem.......

na zítra v troubě v kastrolu ...kus hovězího na to jsem naházela anglickou, cibuli, trochu kořenové zeleniny , sůl + kousek másla a podlila vodou , utěsnila alobalem a pomalounku pekla.....zítra šťávu rozmixuju a upeču rýži + rajský salát z našich.....smajlik - 57smajlik - 57

 
orinka
orinka - 8.8.2015 13:59

Polévka kuřecí s nudlema, z mražáku vytažená. Další dušená rýže, sojový guláš se zelenou paprikou, rajčata. Jako moučník - skládaný dort z dlouhých piškotů s náplní (s tvarohem, jogurtem, pomazánkovým máslem) a ananasem. Vedra nekončí, stávám se vegetariánemsmajlik - 68

 
batum
batum - 8.8.2015 10:53

Dneska bramborák s cuketou........asi jsem se zbláznila v tomto vedru,ale chutě jsou chutěsmajlik - 93

 
Alča
Alča - 7.8.2015 10:30

sharon: teď jsem měla Korunní s limetkou a mátou a taky dobrásmajlik - 47

 
sharon
sharon - 7.8.2015 9:04

Alča: taky ředím a přišla jsem na dobrý pití.....v Lidlu mají KORUNNÍ LIPOVÝ KVĚT ,,,,dám do lednice , naleju půl sklenice dotočím vodu z kohoutku a vymačkám půl citronu....super pití...smajlik - 47

 
Alča
Alča - 6.8.2015 23:37

sharon: Linda: nepiji teď žádné studené z lednice. Když tak si zředím vodou z kohoutku ,dokonce nemůžu ani meloun z lednice kvůli zubům

 
orinka
orinka - 6.8.2015 14:53

Cinderella: je to snadné. Vezmeš tvrdou hlávku bílého zelí, rozčtvrtíš, vykrojíš košťál. Pan nahrubo na struhadle ustrouháš, chce to trpělivost a pevnou hlávku zelí. A teď už jen vezmeš široký kastrol, dáš na dno olej, tak 1 cm vrstvu, rozpálíš a vsypeš strouhané zelí. Pilně mícháš, než začne hnědnout. V ten okamžik tam přidáš 2 syrové drobně pokrájené cibule a ještě dál mícháš, aby změkly. Hotovo. Posolíš, popepříš, pomícháš. Do toho vmícháš uvařené krátké těstoviny, nejlépe malá kolínka. Na talíři posypeš strouhaným sýrem, aby to mělo krom dobré chuti i bílkoviny.

 
Linda
Linda - 6.8.2015 13:03

sharon: videla jsem, diky....vypada to zajimave smajlik - 47

 
sharon
sharon - 6.8.2015 12:39

batum: to miluje ten můj pán co s ním bydlím.....mám v mrazáku přes kilo kližky tak mu to po něděli uvařím.....opět ...smajlik - 68obrázek - 1351438820_6514(5).jpgsmajlik - 54smajlik - 54smajlik - 54

 
sharon
sharon - 6.8.2015 12:37

Linda: máš vzkaz.............

 
Cinderella
Cinderella - 6.8.2015 12:30

orinka: prosím o recept na smažené zelí s kolínkama, zní to zajímavěsmajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57smajlik - 57

 
batum
batum - 6.8.2015 12:22

Děvčata vy mi děláte chutěsmajlik - 61....u nás rajská omáčka s knedlíkem a vařím rajčatovou šťávu budu sterilovatsmajlik - 31

 
sharon
sharon - 6.8.2015 12:17

Linda: smajlik - 68smajlik - 47....to je dobrý ale teplo od noh musí být....smajlik - 68

 
Linda
Linda - 6.8.2015 12:12

sharon: v aute mam klimosku cely rok na stalych 21 stupnu at je venku jakkoliv, ale nefouka primo na me, spiz do prostoru a nemuzu si stezovat. V praci mame klimatizaci na baterky, tady je bud kosa a nebo vedro k padnuti a nezalezi na tom jak je venku, a fouka nejak podivne po podlaze a pod stropem, takze treba dneska mam na sobe letni saty a zimni ponozky smajlik - 68

 
sharon
sharon - 6.8.2015 12:09

Linda: je to pravda taky o tom vím....horký čaj ne ale vlažný......ani ledové a jiné nápoje a klima s rozumem......

 
Linda
Linda - 6.8.2015 11:15

sharon: diky

orinka: nekde jsem cetla ze naopak ve vedru se ma popijet vlazne a klidne i teply caj. Ze studene az ledove telu nedela dobre - stejne jako je pro telo sok klimoska tak je pro neho sok i ledovy napoj. Sama si to neumim predstavit se v 35 stupnich napajet horkym cajem, ale klasicky vyvar s nudlema proc ne. Cimz ovsem netvrdim, ze studena polevka nemuze byt dobra a zajimava zmena v jidelnicku.

 
sharon
sharon - 6.8.2015 11:08

orinka: ono je to na zvyku ...já si dám klidně vývar s domácíma nudlema nebo drobením a s pažitkou...mňam......
a teď právě si jdu zalít kafe se skořicí......smajlik - 92

 
sharon
sharon - 6.8.2015 11:07

Linda: přidej nějakou anglickou nebo slaninu obyč a cibuli ......tak třičtvrtě hod určitě......na teplotu nevím, my topíme na zahradě dřevěným uhlím....smajlik - 68

 
orinka
orinka - 6.8.2015 9:53

Holky, ani nevíte, jaká je lahoda v tom parnu jíst studenou polévku. Zrovna jsem si ji do hrnku z ledničky nalila, paráda. Pikantní, osvěžující. U nás není zvykem mít sezónní polévky, a to je škoda.

 
Linda
Linda - 6.8.2015 9:44

Na dnesek chci udelat balicky - do alobalu zabalit kotletu, nakrajeny brambor, nejakou zeleninu + koreni - a hodit na gril. Co myslite jak dlouho a jakou teplotu to bude potrebovat??? Pul hodiny? hodku? smajlik - 26.....diky

 
sharon
sharon - 6.8.2015 8:27

dnes máme ještě řízek a zítra mám v plánu podušenej špenát na cibulce a do toho vmíchám uvařené těstoviny - babiččiny fleky.....a posypu sýrem....

 
sharon
sharon - 6.8.2015 8:25

Haninka: já taky tak....na oběd klidně maso ale večer už žádnej chleba, housku... ...jen třeba jogurt a včera půlku žlutýho melounu - vychlazenej byl mňam.....ale můj muž klidně chlebík a hrnek studenýho mlíka....smajlik - 68smajlik - 26

 
Ivi
Ivi - 6.8.2015 7:02

Haninka: Lečo taky můžu, ale nedělám, protože mi na to doma ofrňujou. Koukám, že bych se mohla k tobě přihlásit na tento týden ke stravě! smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 5.8.2015 21:54

Ivi: ráda Tě pozvu, ještě zbylo smajlik - 64 a kdybys mela chuť, tak zítra bude lečo smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 5.8.2015 20:36

orinka: jj, všimla jsem si, že často píšeš o jídlech bez masa, která vaříš...smajlik - 75

 
Ivi
Ivi - 5.8.2015 19:58

Haninka: Hned bych se k tobě pozvala na véču! smajlik - 57smajlik - 57 Já bych k těm paprikám mohla i omáčku a bez přílohy se obejdu! smajlik - 75

 
Haninka
Haninka - 5.8.2015 19:13

orinka: každý to má jinak, má si zase dam raději grilovaný steak, pečené kure, všechno se zeleninou a bez přílohy, ani nejím pečivo, koupila jsem si. V sobotu tři housky a ještě tady půlku mám, teď si zapekam plněné papriky a dam si je samotné, představa, že k tomu budu mit přílohu mě nelaka

 
Haninka
Haninka - 5.8.2015 19:13

orinka: každý to má jinak, má si zase dam raději grilovaný steak, pečené kure, všechno se zeleninou a bez přílohy, ani nejím pečivo, koupila jsem si. V sobotu tři housky a ještě tady půlku mám, teď si zapekam plněné papriky a dam si je samotné, představa, že k tomu budu mit přílohu mě nelaka

 
orinka
orinka - 5.8.2015 17:34

sharon: u nás ve vedrech maso nejelo vůbec nikomu.smajlik - 26

 
sharon
sharon - 5.8.2015 16:30

orinka: u nás maso ano....chlap přijde z práce po 12tce a chce se najíst......horko sice je ale jíst se chce.....smajlik - 68smajlik - 68

 
orinka
orinka - 5.8.2015 16:21

Anahir: to by ti vyhovovalo moje vařenísmajlik - 68

 
orinka
orinka - 5.8.2015 16:20

Tak já jsem dneska udělala letní studený boršč (červená řepa, okurek, cibulová a koprová nať, vajíčka natvrdo, jogurt) a další jídlo smažené zelí s kolínkama a strouhaný sýr na to. Dokud nesleze teplota, maso ani vidět.

 
YXH
YXH - 5.8.2015 16:11

Anahir: smajlik - 68Chleba ne smajlik - 66 mne ten mistni nechutna, musela bych si upect a jsem lina smajlik - 68
Dneska livance s jahodama a slehackou. Suroviny mam doma, tak at se to spotrebuje.
Na vikend jsme pozvani na grilovacku, ale nevim jestli to vyjde, budeme mit dost prace. Jestli ne, tak budou burty na ohni smajlik - 42

 
Haninka
Haninka - 5.8.2015 15:55

My jsme doma bez dětí, jsou na dva týdny na táboře, takže já vařím to, na co mám chuť, nejvíc zeleninu a masem, muž, když mu to nejede, si zkrátka musí něco ulovit, já mám zkrátka prázdniny. Dneska si udělám plněné papriky, bez omáčky, jen upečené v troubě, už se na ně těším smajlik - 57

 
Ivi
Ivi - 5.8.2015 14:44

Haninka: U nás taky tlamovali, nakonec si večer, když se trochu ochladilo, opekli párečky. smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 5.8.2015 12:52

Ivi: aha, tak to bych potřebovala jíst 5x denně, nejlepší na tom je, že bych nemusela jezdit na nákupy, jen nevím, co by tomu řekli doma...smajlik - 26

 
Linda
Linda - 5.8.2015 12:16

Vcera jsem udelala misu letniho brsalatu na 2 dny a vcera k nemu byly karbose, na dnesek jsem chtela hodit na gril steaky, ale zapomela jsem je vyndat rano z mrazaku a tak asi jenom hodim na gril parky (koupila jsem primo u reznika domaci smajlik - 57)

 
Anahir
Anahir - 5.8.2015 11:43

sharon: smajlik - 68

 
sharon
sharon - 5.8.2015 11:00

Anahir: tak uvař na dva dny......smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 5.8.2015 10:36

ach jo...všechny vaříte....mě to tak hrozně nebaví a ještě horší je to vymyslet.

Nemáte někdo nějaký oblíbený vegetariánský web s receptama? hlavně ať to po mě nechce složitosti a nějaké extra potraviny....
představte si, že i manžel je radši, když je maso tak 2x do týdne, vůbec mu to nevadí...

 
sharon
sharon - 5.8.2015 9:41

vedro nevedro.....u nás včera koprovka a pekla jsem šalamouna a dnes řízky naložené v jogurtu brambor + živej okurek.......ať jsme tlustý na tři prsty.....smajlik - 58

 
sharon
sharon - 5.8.2015 9:40

Anahir: smajlik - 47....miláčku co bude dnes k obědu ?....NIC.....no ale NIC jsme měli včera .....já vím , vařila jsem na dva dny.....smajlik - 26

 
Anahir
Anahir - 5.8.2015 8:12

YXH: a když si k té práně a máslu přidáš ještě chleba, to by bylo aby ses nenajedlasmajlik - 42

 
YXH
YXH - 4.8.2015 21:51

Ivi: Bezva dieta, jen co se trochu vycisti ovzdusi, jdu na to smajlik - 68smajlik - 68
To mi pripomnelo neco co rikaval tatka... co je k veceri? Nichts und butter daruber. smajlik - 68 Nic a je to polite maslem. Takze vlastne prana s maslem smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 4.8.2015 20:29

Ivi: tak to si dám dvojitou porci smajlik - 42

 
Ivi
Ivi - 4.8.2015 20:00

Haninka: Prána je sanskrtské slovo a znamená dech. Je odvozené od kořenu prá, plnit nebo proudit.
"Zdá se, že nutnost jíst fyzickou stravu je jenom další z pastí matrixu a naší mysli. Program této iluze se nazývá "bez jídla zemřeš" a kdo přestane jíst, samozřejmě chřadne, pokud nepřejde na kvalitní stravování životodárnou pránickou energií.
V posledních desetiletích více a více jedinců přechází z fyzické stravy na pránickou, tedy na příjem kvalitní a čisté prány, která postupně plně nahrazuje dnešní nezdravou stravu fyzickou. To však není tak snadné v dnešním zamořeném a toxickém civilizovaném světě."
Konec citátu! smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 4.8.2015 19:43

Ivi: co to je prána?

 
Haninka
Haninka - 4.8.2015 19:42

Ivi: YXH: k večeři zkusím cuketový špíz, cuketa, anglická a sýr, do alobalu a péct 25 minut pri 180 stupnich, pak vám povím jaké to bylo smajlik - 64

 
evropka
evropka - 4.8.2015 19:05

Ivi: dobrou chutsmajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
Ivi
Ivi - 4.8.2015 17:19

YXH: Haninka: U nás dneska asi bude k večeři prána. smajlik - 68 Je příšerné vedro! smajlik - 76smajlik - 80

 
YXH
YXH - 4.8.2015 15:01

Haninka: Kure bude dneska a brambory. Zatim je zatazeno ale ma byt zase ke 30. Takze jako v pradelnim hrnci.

 
Haninka
Haninka - 4.8.2015 11:39

YXH: já v práci s sebou grilované kuře + zelenina, je vedro smajlik - 80

 
YXH
YXH - 4.8.2015 1:48

Dneska grilovany spiz a salat, venku je 35C

 
YXH
YXH - 3.8.2015 19:47

Ivi: smajlik - 47

 
Ivi
Ivi - 3.8.2015 16:56

Anahir: Tvaroh (2 vaničky), 1 ks vejce, cukr (dle chuti, já cca 100 g), mletá vanilka, vanilkový pudinkový prášek, citronová kůra. Ušlehám hladký krém a přimíchám rozinky namočené v rumu i s trochou rumu.

 
Anahir
Anahir - 3.8.2015 11:02

Ivi: jak, prosím, děláš tu tvarohovou náplň?

 
Anahir
Anahir - 3.8.2015 11:01

Já jsem včera jen prohodila zeleninu na pánvi a smíchala se špeclema.
A k večeru jsem dopekla maso se zeleninou, vypečenou zeleninu propasírovala a dneska k tomu akorát udělám gnocchi.

 
YXH
YXH - 2.8.2015 23:45

babkatapka: smajlik - 56smajlik - 56 neboj ono to zase pujde smajlik - 25
Ivi: Diky za ten napad, smazenak dneska smajlik - 64 tatarka nam tu moc nechutna, tak jsem delala vlastni a docela se to povedlo smajlik - 64

 
babkatapka
babkatapka - 2.8.2015 21:06

koukám, jaké jsou tady krásné dortíky.
Já dneska dělala falešné roštěnky a knedlík, nemám zuby, tak nemůžu maso, jen mleté smajlik - 26
aspoň týden než si dám zase kus masa, aspoˇn doufámsmajlik - 68

 
YXH
YXH - 2.8.2015 15:58

Ivi: smajlik - 47 smazenak smajlik - 60
anhelli: U nas se da koupit normalne v krame. Vim, ze jsou recepty na domaci, jenom si nejsem jista, jestli by mi to mixer utahnul smajlik - 26

 
anhelli
anhelli - 2.8.2015 15:25

Pardon za duplicitu - to samo smajlik - 76

 
anhelli
anhelli - 2.8.2015 15:25

YXH, Jehlicka:
Mandlove maslo se cenove pohybuje tak do tech 400 korun za kilo. Bezne v obchode neni k sehnani, ale na internetu (obzvlast ve fitness eshopech) se da koupit bezne. Stejne tak je pres net nejlepsi kupovat arasidove maslo (bez pridaneho oleje, cukru a soli), kesu maslo a dalsi (tady je treba ceska firma, ktera se na masla specializuje: http://www.nutspread.cz/oriskove-kremy-neslazene-1-kg/)

Jehlicka:
Pokud sezenes mandle, aby to te vyslo levneji nez 400/kg, muzes si maslo udelat i doma. Proste do mixeru strcis mandle (muzes i oprazene) a mixujes to tak dlouho, dokud z toho nemas kasicku = maslo. Akorat je k tomu zapotrebi dostatecne silny mixer, aby si ho clovek nezavaril.

 
anhelli
anhelli - 2.8.2015 15:25

YXH, Jehlicka:
Mandlove maslo se cenove pohybuje tak do tech 400 korun za kilo. Bezne v obchode neni k sehnani, ale na internetu (obzvlast ve fitness eshopech) se da koupit bezne. Stejne tak je pres net nejlepsi kupovat arasidove maslo (bez pridaneho oleje, cukru a soli), kesu maslo a dalsi (tady je treba ceska firma, ktera se na masla specializuje: http://www.nutspread.cz/oriskove-kremy-neslazene-1-kg/)

Jehlicka:
Pokud sezenes mandle, aby to te vyslo levneji nez 400/kg, muzes si maslo udelat i doma. Proste do mixeru strcis mandle (muzes i oprazene) a mixujes to tak dlouho, dokud z toho nemas kasicku = maslo. Akorat je k tomu zapotrebi dostatecne silny mixer, aby si ho clovek nezavaril.

 
Ivi
Ivi - 2.8.2015 14:16

Včera k obědu smažený sýr s bramborem a okurkovým salátem.
obrázek - Smazeny_syr(3).jpg

Dneska pečený losos se šťouchanými brambory a tatarkou.
obrázek - Peceny_losos_se_stouchanyma(1).jpg

Ke kávičce křehký tvarohový koláč.
obrázek - Krehky_kolac_s_tvarohem_Z.JPG
Jeden dílek:
obrázek - Krehky_kolac_s_tvarohem_rez_Z.JPG

 
YXH
YXH - 2.8.2015 0:58

Jehlička: Mozna ze to maji nekde v krame lacinejsi, nevim, tady to stoji v pomeru na nase skoro stejne, ale kamoska si to koupila, ze pry na chleba atd, nakonec ji to nechutnalo. A ja to koupila na sleve 1/2 kg asi za 7 dolaru nebo tak nejak. Na zkousku to slo.

 
Jehlička
Jehlička - 1.8.2015 21:59

YXH: uf tož to je ale pěkně drahé smajlik - 11 to mě moc neláká

 
Haninka
Haninka - 31.7.2015 21:55

Marol: když já mám nejraději na kolečka a na grilu, to by šlo zamrazit taky ne? Kolečka... a pak to hodit na gril v troubě, no za zkoušku nic nedám. Nechámjich pár v lednici, za 14 dní mám svátek a bude velké grilování, syna přítelkyně nejí maso (taky bude mít svátek, o pár dní dřív) a syn se taky snaží smajlik - 76, tak jim budu mít co předložit smajlik - 64smajlik - 68

 
YXH
YXH - 31.7.2015 21:54

Jehlička: Nevim, jestli se neda nahodou koupit v nejake prodejne se zdravou vyzivou. Nasla jsem tohle na netu
http://www.srovnanicen.cz/q/mandlove%20maslo/

 
Haninka
Haninka - 31.7.2015 21:53

Marol: sharon: holky díky, našla jsem i nějaké recepty na netu smajlik - 54smajlik - 75

 
Marol
Marol - 31.7.2015 21:50

Haninka - Dva hrnky nastrouhané cukety dám do sáčku, udělám placku a slepím izolepou bezbarvou. Dám do mrazáku a v zimě používám jako čerstvou.
Placky nezaberou moc místa. smajlik - 31

 
sharon
sharon - 31.7.2015 17:52

Haninka: udělám občas podél rozpůlené , vydlabaná jádra a naplněné sekanou - do alobalu na dno anglickou a nahoru taky a upeču....a dnes jsme dusila kuřecí kousky do rizota a dala jsem tam i kostky cukety......

 
Haninka
Haninka - 31.7.2015 16:48

prosím o radu - urodilo se mi hodně cuket. Chtěla jsem je jen na grilování, ale to bych musela grilovat denně a jenom cukety smajlik - 68. Poraďte mi prosím, nějaký dobrý recept na zpracování cuket. Nechci dělat bramboráky, buchty, spíš mám na mysli něčím naplněné a zapečené a pod. Díky.

 
denda04
denda04 - 31.7.2015 6:41

Ivi: smajlik - 60smajlik - 47smajlik - 58smajlik - 57

 
Jehlička
Jehlička - 30.7.2015 23:30

YXH: tak mandlové máslo asi ne,alespoň já jsem o něm neslyšela

 
YXH
YXH - 30.7.2015 20:49

Ivi: Mnam voni to az sem.smajlik - 47smajlik - 47 Jak je tak vidim tak asi zitra udelam skubanky smajlik - 58
Dneska domaci fettuccine s masovymi kulickami a rajskou omackou.

 
Ivi
Ivi - 30.7.2015 20:01

U nás včera uzený ocásek s bramborem a zelným salátem. A protože mi zbyly brambory, tak dneska bramborové šišky s mákem.
obrázek - Sisky_s_makem_Z.JPG

 
YXH
YXH - 29.7.2015 17:28

Jehlička: smajlik - 47 Jo jeste jsem delala jeden pokus a taky to chutnalo. Nevim jestli se u vas da koupit mandlove maslo, ale tady ho maji normalne ve sklenici jako nutelu. Tak jsem z nej udelala zaklad do jednoho kremu a bylo to moc dobre taky. Rozpustila jsem ho na panvici, pak zahustila moukou (jako na jizku) a nakonec zalila mlekem. Udelalo to takovou hustejsi kasi, a moc dobre chutnala mandlemi. Nekdy to delam s mletymi orisky a trochou masla taky. Ale tohle mi dala kamoska, ze nevi co s tim smajlik - 26 Pry to neni dobre na chelba (tak jako arasidove maslo nebo nutella. Tak jsem ji podekovala a pouzila do kremu ale i na slano s kurecimi kousicky a ryzi.

 
Jehlička
Jehlička - 29.7.2015 14:40

YXH: tak to je dobře,to mě těší že chutná smajlik - 47smajlik - 4

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.