Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pohár Cobydup

Pohár Cobydup

Potřebujete: tvaroh ve vaničce 20%, 2-3 lžíce moučkového cukru, kelímek smetany ke šlehání, ztužovač šlehačky, dětskou přesnídávku (broskvovou, jahodovou, meruňkovou, borůvkovou), sušenky (piškoty, bebe, máslové)

Postup: Šlehačku vyšleháme podle návodu a smícháme s tvarohem, který jsme předtím vymíchali s cukrem. Sušenky rozdrobíme. Do pohárů či skleniček dáme vrstvu rozdrobeným sušenek, pak dětskou přesnídávku, tvaroh se šlehačkou. Dáme vychladit.

Tip: zdobíme mátou, čokoládovými pecičkami/hoblinkami či cukrovou rýží

Lenka Moučková


20.8.2010   Rubrika:   |   Komentářů 51   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pohár Cobydup

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-51
evropka
evropka - 20.8.2010 8:55

sharon: smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34já se z tebe pooooosmajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
sharon
sharon - 20.8.2010 8:51

evropka: radši si dáš citronovou tresku, víď......smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
sharon
sharon - 20.8.2010 8:50

Linda: u nás je šlehačka i rostlinná , dělá jimi RAMA ....je to rama culinesse, a je v pěkné bílé lahvičce a moc dobrá ! Dobře se i ušlehá......a já teda když tvaroh tak plnotučný....ty light blivajzy nemám ráda...ani jogurty, já jsem taky plnotučná, tak jím co mi chutná......smajlik - 34

 
PEGG
PEGG - 20.8.2010 8:43

Linda - 20.8.2010 8:28 - smajlik - 47
Teda já bych to nemusela ani s čerstvým ovocem. Já ze všeho sladkého nejraději řízeksmajlik - 68

 
Linda
Linda - 20.8.2010 8:28

Nikdy nepochopím (nejenom v tomto receptu, ale i jinde jsem to cetla) proc se dá nízkotucný tvaroh, nebo neco jiného desne "zdravého" light a pak to smíchají se slehackou???? Nebylo ji jednodussí a lepsí dát plnotucný tvaroh a odpustit si tu 38% smetanu???

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 20.8.2010 8:27

Tak přesnídávku mám ráda, kupuju si meruňkovou a leju si ji na musli. Ty přesnídáky nejsou určitě ovoce jednoho druhu, to by ta jahodová musela mít jinou barvu. Když už pohár tak ovoce, čerstvé nebo kompotované. Taková jahodová či borůvková zavařenína, kterou si dělám řidčí aby se dala lít a šlehajda smajlik - 57

 
evropka
evropka - 20.8.2010 8:18

ne děkuji,opravdu musím odmítnoutsmajlik - 105

 
batum
batum - 20.8.2010 8:15

Bridgetj - přesně taksmajlik - 47

 
Bridgetj
Bridgetj - 20.8.2010 8:13

No, vypadá to trošku tak na pokakání smajlik - 68

 
sharon
sharon - 20.8.2010 8:10

paniinka: máš pravdu, dala bych si přesnídávku s piškoty zvlášť a tvaroh se šlehajdou politý tekutou čokoládou taky zvlášť......ha , a měla bych dva poháry...smajlik - 68

 
paniinka
paniinka - 20.8.2010 8:00

No nevím ,nevím ,ale úplně cítím jak se tam ta přesnídávka matlá , nějak mi tam nesedí .Určitě bych tam dala raději čerstvé ovoce.smajlik - 26

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-51
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77200.
    Archiv anket.