Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Koláčky Apetito

Koláčky Apetito

Potřebujete: Těsto: 350 g polohr. mouky, 1 máslo (popř. Hera), 2 ks tav. sýru Apetito nebo Smetanito (celkem 100 g) Z mouky másla a sýru zpracujeme na vále těsto, které dáme na chvilku odpočinout to lednice.

Připravíme si náplň, já jsem dělala tvarohovou.

Postup: Z těsta děláme malé kuličky, které palcem na plechu rozmáčkneme do tvaru koláčku o velikosti cca 3 cm. Na něj dáme malou lžičku náplně. Pečeme na pečícím papíře v troubě rozpálené na 175 °C cca 15-20 min. Po upečení horké obalíme v moučkovém cukru. Upozorňuji, že toto nejsou klasické kynuté koláčky, ale chuťově spíš připomínají linecké těsto.

Tento recept mám od kolegyně z práce.Správný název je Koláčky Apetito, ale čtenářka orinka je přejmenovala na Zásmažkové koláčky.

Přeji Vám dobrou chuť, Janulka49.

Lenka Moučková


26.3.2012   Rubrika: Moučníky   |   Komentářů 53   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,2/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Koláčky Apetito

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-55
Kozoroh18
Kozoroh18 - 26.3.2012 11:01

já jsem měla v sobotu velký úspěch

jsou v kekáčku na odnos
obrázek - Foto0139(8).jpg

je to jako v prostřeno, někdo pomlouvá a jiným to chutná
obrázek - Foto0244(6).jpg

 
sharon
sharon - 26.3.2012 10:53

talenka: ajjana: děvčata , vložte vy recept co nás chytí za srdce....smajlik - 68

 
janulka57
janulka57 - 26.3.2012 10:38

evropka: sharon: smajlik - 47smajlik - 47smajlik - 61smajlik - 61smajlik - 31

 
sharon
sharon - 26.3.2012 10:21

talenka: lepší psát o koláčcích než o Bartošovésmajlik - 68..............jinak sto lidí , sto chutí......

 
evropka
evropka - 26.3.2012 10:17

talenka: jestli dobře čtu ,tak se řešily jen na vaření...tak snad nemusíš být tak rozhozená

 
evropka
evropka - 26.3.2012 10:15

jsem na nich závislá ....jsou fakt mega nezdravé smajlik - 72

 
ajjana
ajjana - 26.3.2012 10:11

talenka: přesně tak smajlik - 47

 
ajjana
ajjana - 26.3.2012 10:10

smajlik - 66 tak tohle ne..

 
Linda
Linda - 26.3.2012 9:18

talenka: smajlik - 34

 
talenka
talenka - 26.3.2012 9:06

Teda už se bojím otevřít i konzervu, že z ní vykouknou tyhle koláčky. Nechápu jejich popularitu, jsou tučné a chuť nevalná smajlik - 26

 
evča.
evča. - 26.3.2012 8:55

Taky se na ně chystám.Vypadají dobře.smajlik - 47
sharon: někdo napsal, že prý jsou, jak pečená zásmažkasmajlik - 26

 
sharon
sharon - 26.3.2012 8:35

a proč zásmažkové ?......vyzkouším.smajlik - 105

 
barka
barka - 26.3.2012 8:25

Zkusím je, jsou bez vajec!smajlik - 68smajlik - 31
Místo tvarohu, ten já nemusím, dám mák.smajlik - 31

 
LenkaT
LenkaT - 26.3.2012 8:01

IVUSKA 56: taky jsem je dělala větší, s hromadou tvarohu
obrázek - th_IMG_3279.jpg

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 26.3.2012 7:28

Je to já je dělala dvakrát tak velké a proto to těsto bylo slabé a připomínalo mi to linecké cukroví. Zato náplně jsem tam měla víc než těsta.

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-55
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77198.
    Archiv anket.