Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Citronová treska

Citronová treska

Potřebujete: 4 rybí filety, 3 citrony, máslo, sůl, pepř, petrželu nebo pažitku

Postup: Okrájíme kůru citronů až k dužině, kterou vykrájíme. Šťávu zachytáváme. Do zapékací misky položíme tresku, osolíme, opepříme, poklademe citronovou dužinou, přidáme šťávu a oříšky másla. Vložíme do trouby, kterou jsme předehřáli, a pečeme tak 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem. Sypeme nasekanými zelenými bylinkami.

Lenka Moučková


19.8.2010   Rubrika:   |   Komentářů 68   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Citronová treska

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-45 | 46-60 | 61-68
Markýza
Markýza - 19.8.2010 17:56

smajlik - 76jednapadesát příspěvků kvůli tresce - tolik pozornosti si taková ryby ani nezaslouží - co až tu bude losossmajlik - 68smajlik - 68

 
TULI
TULI - 19.8.2010 17:52

od ryby az k drozdi ???? smajlik - 68smajlik - 47

 
evropka
evropka - 19.8.2010 17:46

sharon: smajlik - 81smajlik - 81

 
sharon
sharon - 19.8.2010 17:41

orinka: to myslíš Sofiismajlik - 64

 
orinka
orinka - 19.8.2010 17:37

evropka: to nesmíš ťápat s teplým chlebemsmajlik - 76smajlik - 68

 
sharon
sharon - 19.8.2010 17:27

a je hotovo, pohanka zavařená, zase polévka na dva dny...smajlik - 35

 
sharon
sharon - 19.8.2010 17:08

evropka: polévku dělám dle vlastní fantazie....na másle roztavím 2 kostky droždí, zaleju studenou vodou, přidám trochu strouhané kořenové zeleniny , na kostičky brambor, sůl, kmín,trošku podravky, ke konci nasypu pohanku , povařím dochutím, sežeru......smajlik - 58

 
evropka
evropka - 19.8.2010 17:04

Sofffie: poslušná ženuškasmajlik - 56

 
evropka
evropka - 19.8.2010 17:00

sharon: polévku neumím,ale pomázanku miluji,snad mi to odpustíšsmajlik - 25

 
Sofffie
Sofffie - 19.8.2010 16:58

orinka: ono nejde ani tak o to, když se to vaří, ale spíš když se to pak vaří ve mně... smajlik - 72smajlik - 68

 
orinka
orinka - 19.8.2010 16:57

Sofffie: to je jako s tvarůžkama, když se z nich doma něco dělá, smrad je ohavný po celém baráku, ale potom....smajlik - 57 přerazit se to trochu dá, když se v kastrolku vyvaří ocet.

 
sharon
sharon - 19.8.2010 16:49

orinka: já taky , já taky , já taky , já taky........smajlik - 5

 
Sofffie
Sofffie - 19.8.2010 16:47

orinka: pomazánku miluju, ale od té doby, co mě můj drahý chtěl kvůli následnému efektu vyrazit z bytu, tak už jí nejím smajlik - 85

 
orinka
orinka - 19.8.2010 16:43

sharon: to neva, ale ten výsledek! Ta chuť, ty zlepšené nervy, blahodárný účinek na pleť....taky mám ráda cokoliv s kvasnicemi. Od buchet až po pomazánku na topinkysmajlik - 57

 
sharon
sharon - 19.8.2010 16:39

holky , vařím kvasnicovou polévku...smrad jako v cařihradusmajlik - 68

 

Zvolte stranu: 1-15 | 16-30 | 31-45 | 46-60 | 61-68
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77228.
    Archiv anket.