Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Citronová treska

Citronová treska

Potřebujete: 4 rybí filety, 3 citrony, máslo, sůl, pepř, petrželu nebo pažitku

Postup: Okrájíme kůru citronů až k dužině, kterou vykrájíme. Šťávu zachytáváme. Do zapékací misky položíme tresku, osolíme, opepříme, poklademe citronovou dužinou, přidáme šťávu a oříšky másla. Vložíme do trouby, kterou jsme předehřáli, a pečeme tak 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem. Sypeme nasekanými zelenými bylinkami.

Lenka Moučková


19.8.2010   Rubrika:   |   Komentářů 68   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Citronová treska

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-68
sharon
sharon - 19.8.2010 11:28

kakolina: vidíš, ty jí neznáš a taky jí kritizuješ......má právo na názor pokud je ve vší slušnosti a nikoho neurazí......tebe jsem tu třeba ještě neviděla a taky hned hodnotíš a kritizuješ.....smajlik - 68a k rybě jsi se nevyjádřila.....smajlik - 82

 
sharon
sharon - 19.8.2010 11:26

kakolina: co nás donutí....jí a její rodinusmajlik - 76

 
piškule
piškule - 19.8.2010 11:17

sharon: nečteš dobře, nemluví za sebe, píše "co nás donutí". Jestli je excelentní kuchařka, je docela možné, neznám ji, třeba to tak opravdu je. Osobně mám ale zkušenost a znám dost lidí, kteří jsou v něčem skuteční odborníci a machři, ale nemají potřebu při každé příležitosti kritizovat a znevažovat jiné. Evropka, podle toho, jak se projevuje, na mne působí spíš dost jednoduše, nikoli jako na slovo vzatý a povolaný odborník. smajlik - 26

 
sharon
sharon - 19.8.2010 11:09

kakolina: ona je totiž excelentní kuchařka a má právo se vyjádřit, pokud čtu dobře tak mluví sama za sebe, já též občas něco zkritizuju neb vařím 40let............a tady mi třeba na 4 filety připadají 3 citrony hodně.....jestli si tedy můžu dovolit tohle napsat, jinak bych si rybičku dala.....smajlik - 57

 
evropka
evropka - 19.8.2010 10:59

kakolina: smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
piškule
piškule - 19.8.2010 10:23

evropka: a ty jsi tady jako mluvčí za všechny čtenářky? Já se třeba tady na receptech docela dost inspiruju. Něco mě zaujme víc, neco míň, něco vůbec. Ale tebe sleduju už delší dobu, že se ti nelíbí v podstatě nic. smajlik - 26

 
Markýza
Markýza - 19.8.2010 8:29

smajlik - 26nestačilo by tu tresku prosttě upéct na kmíně a udělat citronové máslo, to je daleko chutnější a aspoň trochu to zavání originalitou

 
evropka
evropka - 19.8.2010 8:01

nuda ze závodky,chtělo by to něco origoš lenko,co nás donutí to večer vyzkoušetsmajlik - 31smajlik - 31smajlik - 31

 

Zvolte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-68
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77203.
    Archiv anket.